ZDY kaderisasi panas dryer hawa dikomprés - Cina Hangzhou poli Air separation Equipment

ZDY kaderisasi panas dryer hawa dikomprés

Pondok Description:

Gawe bareng prinsipna. kaderisasi panas residual dikomprés dryer hawa nyaéta suhu luhur gasdischarged ku panas compressor hawa anu langsung dipaké pikeun Élmu sarta Téknik desiccant nu, sorbent nu tuntas kaderisasi. Ulah henteu dryer kaderisasi panas regenerationloss disadvantage badag gas, tapi ogé nungkulan nu kalemahan pamakéan énérgi listrik dryer heatregeneration tina badag. Residual konsumsi gas regenerationwithout panas, sangkan pamakéan pinuh énergi sorangan, tanaga low consumptionof com ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Gawe bareng prinsipna.

    kaderisasi panas residual dikomprés dryer hawa nyaéta suhu luhur gasdischarged ku panas compressor hawa anu langsung dipaké pikeun Élmu sarta Téknik desiccant nu, sorbent nu tuntas kaderisasi. Ulah henteu dryer kaderisasi panas regenerationloss disadvantage badag gas, tapi ogé nungkulan nu kalemahan pamakéan énérgi listrik dryer heatregeneration tina badag. Residual konsumsi gas regenerationwithout panas, sangkan pamakéan pinuh énergi sorangan, tanaga low consumptionof dikomprés dryer hawa panas kaderisasi, mangrupakeun tipe anyar tina nyimpen parabot airdrying énergi.

    ciri teknis:

    titik L produk embun gas stabil ngandung sarta dipercaya, kaderisasi jeung konsumsi gas kirang, pamakéan énérgi low;

    L rarancang humanization, struktur nu lumrah, operasi jeung perawatan merenah;

    L ngagunakeun program prosés kontrol canggih tur nu lumrah, ngaganti siklus nyaéta panjang, stabil sarta operasi dipercaya;

    - panas kaderisasi maké énergi hawa dikomprés, hemat energi jeung efisiensi tinggi;

    L kinerja tinggi klep switching, akurat tur gancang jeung bisa dipercaya;

    fungsi L pilihan embun kontrol titik, nyimpen energi maksimum;

    L panganteur komunikasi pilihan RS485 / RS232 sarta fungsi kontrol numbu.

    indikator teknis:

    Jeung kapasitas perlakuan: 20 ~ 600Nm3 / mnt, suhu asupan hawa: 120 nepi 220 deg C

    Jeung rengse embun gas produk titik: suhu -40 deg C, cooling suhu cai: 32 derajat

    Sarta tekanan gawé: 0,60 ~ 11.6Mpa, cooling tekanan cai: 0,25 ~ 0.4MPa

    Jeung konsumsi gas kaderisasi: 1% ~ 1.5%, daur adsorption: 6 ~ 8h atawa ibun pilihan kontrol titik

    diagram aliran prosés:

    024216_607


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!