Сервис

Еве Користење

Пред продажбата на услугата

Корисникот или други оддели и да точно, детално запознавање на производи на компанијата, и да се обезбеди поврзани со технички податоци е најсовршената, да им помогне на дизајн единица за извршување на технички размена, да се слуша корисниците и препораките на надлежните служби, во дизајн и производство на производи во согласност со фактичката состојба, да се подобри производи, да ги задоволи разумните барања на users.Provide процес разумен распределба на корисниците во согласност со состојбата на гас.

Во продажба на услуги

Тоа во согласност со релевантните закони, правила и прописи на државата и на правата и обврските од потпишувањето на договорот строго во согласност со условите на contractperformance.- по датумот на влегување во сила на договор до корисниците и Дизајн Институт за provideequipment цртежи и детални информации.
Фабрика за опрема случајно со сертификат за производ, пакување листа, потврда за проверка, потврда за садови под притисок и упатство за употреба.

По-продажба на услуги

Седиштето на компанијата по оддел продажба на услуги, како и за утврдување ofresident канцеларии во националниот мулти регион, секоја канцеларија е опремен со професионални технички персонал за да се обезбеди технологијата PSA и најнапредните технички planfor корисникот, повеќе навремено да им обезбеди на корисниците со квалитетот по продажба на услуги. По saleservice седиштето на компанијата телефон: 13868185226/13588050818

Инсталација на опрема и пуштање период, компанијата во согласност со договорот и се согласија да обезбедат услуги.
Тој доби телекс или телефонски корисници, компанија услуги на клиентите на servicedepartment веднаш ќе ви одговори, доколку е потребно по продажба на услуги персонал може да се постигне на корисникот-сајт поправка на опремата.
Да се воспостави корисник рекорд, им помогне на корисникот за управување со опремата; редовно да ги потсети корисниците да го замени потрошни делови, и проверка на опремата и прашања кои бараат внимание, постави рекорд услуги, услуги на клиентите датотека, за одржување и одржување на слободни опрема правила на употреба.
Телефон жалбата: Ако се во процес на интеракција со компанијата officeshave која не е задоволен, може да се подели во маркетинг менаџмент центар polyempty во законски работни часови бирате жалби Тел: 13868185226/13588050818


WhatsApp Онлајн Chat!