ZNH- parabot hidrogénasi purifikasi - Cina Hangzhou poli Air separation Equipment

ZNH- hidrogénasi parabot purifikasi

Pondok Description:

Bubuka pakakas pikeun purifikasi nitrogén jeung hidrogén Hangzhou poli Air separation Equipment Manufaktur Co., Ltd produksi pakakas purifikasi sahandapeun efek katalis, réaksi hidrogén sarta sistem sumber hidrogén aksés, nyabut oksigén residual sanggeus dehidrogénasi salajengna, teras tuliskeun sistim drying dehidrasi jero, nitrogén purity tinggi. indéks teknis pakakas pikeun purifikasi nitrogén jeung hidrogén Nitrogén produksi: 10-3000Nm3 / h Purit ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Bubuka pakakas pikeun purifikasi nitrogén jeung hidrogén

    Hangzhou poli Air separation Equipment Manufaktur Co., Ltd produksi pakakas purifikasi sahandapeun efek katalis, réaksi aksés hidrogén jeung sumber hidrogén sistem, nyabut oksigén residual sanggeus dehidrogénasi salajengna, teras asupkeun sistem drying dehidrasi jero, nitrogén purity tinggi.

    indéks teknis pakakas pikeun purifikasi nitrogén jeung hidrogén

    Produksi nitrogén: 10-3000Nm3 / h

    Purity: 99,9995%

    Eusi oksigén: kirang ti 2PPm

    Eusi hidrogén: 500 ppm-5% (adjustable, ku téhnologi tina oksigén, eusi hidrogén)

    The embun titik: kurang atawa sarua jeung 60 deg C

    fitur teknis pakakas purifikasi nitrogén

    1 kontrol otomatis tina hidrogénasi, gelar luhur ti automation, aman tur dipercaya;

    2 katalis efisien tinggi, téhnologi canggih, kinerja stabil;

    3 pamakéan komponén kontrol aman tur dipercaya, operasi dipercaya;

    4 jinis venting beungkeut calakan, alarem lepat, pamaké manggihan tur ngajawab masalah.

    5 nu katalis efisiensi tinggi na STP tanpa aktivasina oksigén, oksigén, cocog pikeun rupa-rupa sarat produksi pikeun téhnologi hidrogén kaleuwihan.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!