ZNH hydrofining parabot - Cina Hangzhou poli Air separation Equipment

alat-alat hydrofining ZNH

Pondok Description:

Gawe bareng prinsip: nitrogén purity Low jeung hidrogén kana mixer jeung tuluy diasupkeun kana rasio, deaerator, low murni nitrogén sarta oksigén dina réaksi kimia cai jeung hidrogén dina katalis deoxidation handapeun Peta tina rumus kimia: 2H2 + O2, 2H2O + Q , jero oksigén residual dihapus; sanggeus cai cooling, lajeng kana dryer sanggeus lebu tinggi dehidrasi jero purity nitrogén. ciri teknis: Gampang beroperasi, gampang pikeun miara jeung stabil dina kinerja ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Gawe bareng prinsip:

    Low purity nitrogén jeung hidrogén kana mixer jeung tuluy diasupkeun kana rasio, deaerator, low murni nitrogén sarta oksigén dina réaksi kimia cai jeung hidrogén dina katalis deoxidation handapeun Peta tina rumus kimia: 2H2 + O2, 2H2O + Q, jero nu tina residual oksigén dihapus; sanggeus cai cooling, lajeng kana dryer sanggeus lebu tinggi dehidrasi jero purity nitrogén.

    ciri teknis:

    Ieu gampang keur beroperasi, gampang pikeun miara jeung stabil dina pagelaran;

    Desain struktur block skid terpadu anu basajan sarta gampang pikeun masang sarta ngeusian;

    Canggih hidrogénasi proportioning téhnologi kalawan akurasi kontrol tinggi, kaamanan jeung reliabilitas;

    nitrogén teu minuhan sarat venting alat pikeun mastikeun kualitas nitrogén produk rengse;

    Pamakéan kualitasna alus sarta katalis efisiensi tinggi, deoxygenation na STP, tanpa aktivasina, pamakéan énérgi operasi ieu greatly ngurangan;

    Ieu bisa interlocked kalawan parabot purifikasi hawa sarta PSA nitrogén pembuatan alat, sareng boga rupa-rupa gangguan alarm.

     ZNH hidrogénasi purifikasi indéks teknis:

    Produksi nitrogén: 1 ~ 3000Nm3 / h

    Purity: 99,9995%

    Eusi oksigén: kirang ti 5PPm

    fluks hidrogén: 500PPm ka 5%

    Nitrogén embun titik: C = -60

    A prosés anu teu ketat ku syarat hidrogén

    indexes teknis ngeunaan ZNH-M panyabutan tipe hidrogén jeung purifikasi hidrogénasi:

    Produksi nitrogén: 1 ~ 3000Nm3 / h

    Purity: 99,9995%

    Eusi oksigén: kirang ti 5PPm

    A: jumlah hidrogén nyaéta kurang atawa sarua jeung 8PPm

    Nitrogén embun titik: C = -60

    A prosés nu mastikeun diperlukeun pikeun jumlah hidrogén maot


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!