ZMO parabot separation mémbran oksigén - Cina Hangzhou poli Air separation Equipment

ZMO mémbran parabot separation oksigén

Pondok Description:

Gawe bareng prinsipna. Dikomprés hawa liwat kana alat purifikasi hawa ngaleupaskeun pangotor padet kayaning minyak, lebu jeung cai gas paling, kana sistem separation mémbran, mémbran separation mangrupakeun jenis poliéster kerung serat mikro beam integratedcomponent. Dina tekenan, sagala jinis adsorption gas, di membranediffusion serat kerung, laju penetrasi tina béda, dina runtuyan, urang nelepon ka permeation gas ratefor "gas rusuh", kayaning oksigén, laju permeation uap cai; s ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Gawe bareng prinsipna.

    Dikomprés hawa liwat kana alat purifikasi hawa ngaleupaskeun pangotor padet kayaning minyak, lebu jeung cai gas paling, kana sistem separation mémbran, mémbran separation mangrupakeun jenis poliéster kerung serat mikro beam integratedcomponent. Dina tekenan, sagala jinis adsorption gas, di membranediffusion serat kerung, laju penetrasi tina béda, dina runtuyan, urang nelepon ka permeation gas ratefor "gas rusuh", kayaning oksigén, laju permeation uap cai; leutik "ngalambatkeun" gas, sapertos nitrogén. gas dicampur ngaliwatan mémbran, "gas rusuh" ieu enriched di thelow-tekanan luar, "ngalambatkeun" gas ieu enriched dina tekanan tinggi jero, ku kituna torealize nu separation oksigén jeung nitrogén. Dikadalikeun di purwakarta bisa ngawujudkeun oksigén produk kaluaran stabil kontinyu.

    ciri teknis:

    1, prosésna disebut basajan, ci struktur, pisan sacara ékonomis jeung minuhan kaperluan pamaké béda nitrogén;

    2, komponén mémbran lalawanan ka tekanan tinggi, leungitna tekanan low, bisa nyugemakeun tekanan nitrogén sarta pamaké tinggi;

    3, anu switch klep jeung bagian pindah sejen, operasi statis, laju gagalna low, pangropéa workload nyaeta pangropéa leutik;

    4, alat boga kaunggulan wewengkon penjajahan leutik, sarta bisa dipaké pikeun operasi indoor jeung mobile;

    5, mémbran modul terpadu design baku, ku cara ningkatkeun komponén separation mémbran gampang salse ékspansi nitrogén kapasitas produksina;

    6, gelar luhur ti automation, parkir merenah; ngahontal éta gasconcentration produk dina 10 menit;

    7, prosés operasi peralatan sarta teu noise, teu polusi, gas produk bersih, titik embun low.

    Dina 8, nu durukan ngarojong aplikasi, eta ngawengku hiji kaunggulan hébat dina prosés separation hawa, tanaga operasi handap.

    indikator teknis:

    Sarta output oksigén: 1 ~ 30000Nm3 / h, konsentrasi oksigén 30%, investasi membranemethod, pangropéa jeung ongkos pamakéan téh mung cryogenic na (V) ku PSA70% pikeun ngeunaan 80%, sarta skala téh, metoda mémbran ékonomi beuki gedé.

    Jeung oksigén purity: 30% ~ 45% (dua kelas purity separation oksigén: 90%).

    diagram Schematic:

    022658_350


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!