ZMN separation mémbran nitrogén ngahasilkeun alat - Cina Hangzhou poli Air separation Equipment

ZMN separation mémbran nitrogén ngahasilkeun alat

Pondok Description:

Gawe bareng prinsipna. Dikomprés hawa liwat kana alat purifikasi hawa ngaleupaskeun pangotor padet kayaning minyak, lebu jeung cai gas paling, kana sistem separation mémbran, mémbran separation mangrupakeun jenis poliéster kerung serat mikro beam integratedcomponent. Dina tekenan, sagala jinis adsorption gas, di membranediffusion serat kerung, laju penetrasi tina béda, dina runtuyan, urang nelepon ka permeation gas ratefor "gas rusuh", kayaning oksigén, laju permeation uap cai; s ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Gawe bareng prinsipna.

    Dikomprés hawa liwat kana alat purifikasi hawa ngaleupaskeun pangotor padet kayaning minyak, lebu jeung cai gas paling, kana sistem separation mémbran, mémbran separation mangrupakeun jenis poliéster kerung serat mikro beam integratedcomponent. Dina tekenan, sagala jinis adsorption gas, di membranediffusion serat kerung, laju penetrasi tina béda, dina runtuyan, urang nelepon ka permeation gas ratefor "gas rusuh", kayaning oksigén, laju permeation uap cai; leutik "ngalambatkeun" gas, sapertos nitrogén. gas dicampur ngaliwatan mémbran, "gas rusuh" ieu enriched di thelow-tekanan luar, "ngalambatkeun" gas ieu enriched dina tekanan tinggi jero, ku kituna torealize nu separation oksigén jeung nitrogén. Dina kadali purwakarta bisa ngawujudkeun kaluaran thecontinuous sarta stabil produk réngsé nitrogén.

    ciri teknis:

    1, prosésna disebut basajan, ci struktur, pisan sacara ékonomis jeung minuhan kaperluan pamaké béda nitrogén;

    2, komponén mémbran lalawanan ka tekanan tinggi, leungitna tekanan low, bisa nyugemakeun tekanan nitrogén sarta pamaké tinggi;

    3, anu switch klep jeung bagian pindah sejen, operasi statis, laju gagalna low, pangropéa workload nyaeta pangropéa leutik;

    4, alat boga kaunggulan wewengkon penjajahan leutik, sarta bisa dipaké pikeun operasi indoor jeung mobile;

    5, mémbran modul terpadu design baku, ku cara ningkatkeun komponén separation mémbran gampang salse ékspansi nitrogén kapasitas produksina;

    6, gelar luhur ti automation, parkir merenah; ngahontal éta gasconcentration produk dina 10 menit;

    7, prosés operasi peralatan sarta teu noise, teu polusi, gas produk bersih, titik embun low.

    indikator teknis:

    Sarta ngahasilkeun nitrogén: 1 ~ 3000Nm3 / h

    Sarta purity nitrogén: 95% ~ 99.9%

    Sarta tekanan nitrogén: 0.1 ~ 1.2MPa (adjustable)

    Jeung nitrogén gas embun titik: -40 ka -60 deg C

    diagram Schematic:

    022824_410


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!