ZDG digabungkeun jeung dryer hawa titik embun low - separation Equipment Cina Hangzhou poli Air

ZDG digabungkeun jeung ibun low dryer titik hawa

Pondok Description:

Gawe bareng prinsipna. tipe kombinasi dryer titik embun low nyaeta low titik embun parabot drying dina refrigeration drier na drier pikeun adsorption. Pamakéan aliran lumrah prosés, pamakéan énérgi low, tanaga-hemat, operasi calakan, bisa nyugemakeun dina userdemand hawa dikomprés kualitas luhur. ciri teknis: - kaderisasi konsumsi kirang gas, efisiensi tinggi na hemat energi; gas L produk kalawan titik embun low, embun tekanan titik nepi ka -70 deg c; L rarancang humanization, deui ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Gawe bareng prinsipna.

    tipe kombinasi dryer titik embun low nyaeta low titik embun parabot drying dina refrigeration drier na drier pikeun adsorption. Pamakéan aliran lumrah prosés, pamakéan énérgi low, tanaga-hemat, operasi calakan, bisa nyugemakeun dina userdemand hawa dikomprés kualitas luhur.

    ciri teknis:

    - konsumsi kaderisasi kirang gas, efisiensi tinggi na hemat energi;

    gas L produk kalawan titik embun low, embun tekanan titik nepi ka -70 deg c;

    L rarancang humanization, struktur nu lumrah, operasi jeung perawatan merenah;

    L ngagunakeun program prosés operasi canggih jeung kontrol nu lumrah, stabil sarta dipercaya;

    Perhatosan - rupa-rupa fungsi sesar jeung ngolah;

    L panganteur pilihan RS485 / RS232 komunikasi, ngawaskeun titik embun online andlinked fungsi kontrol.

    indikator teknis:

    kapasitas perlakuan dipeunteun: 1 ~ 300Nm3 / mnt

    Sarta tekanan gawé: 0,6 ~ 1.0MPa (G) (pikeun 1 ~ 3.0MPa (G))

    Jeung rengse titik produk embun gas: -60 ka -75 deg C

    Jeung asupan suhu hawa: <45 C

    Jeung konsumsi gas kaderisasi: 3% ~ 6%

    Tekanan leungitna: kurang atawa sarua jeung 0.02MPa (G)

    diagram aliran prosés:

    024103_749


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!