ZBO Oksigén generator - separation Equipment Cina Hangzhou poli Air

ZBO Oksigén generator

Pondok Description:

Prinsip gawé di generator tekanan PSA ayun adsorption oksigén The tekanan ayun mesin adsorption oksigén pembuatan dijieun ku Hangzhou poli Air separation Equipment Manufaktur Co., Ltd nyokot tabung molekular Bayah sakumaha adsorbent, migunakeun prinsip adsorption pressurized na depressurization desorption pikeun nyerep sarta ngaleupaskeun oksigén ti hawa, ku kituna pikeun misahkeun parabot otomatis tina oksigén. Bayah nyaéta absorbent partikel buleud kalayan micropores dina beungeut na insid ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Prinsip gawé di PSA tekanan ayun generator adsorption oksigén

    Tekanan ayun mesin adsorption oksigén pembuatan dijieun ku Hangzhou poli Air separation Equipment Manufaktur Co., Ltd nyokot tabung molekular Bayah sakumaha adsorbent, migunakeun prinsip adsorption pressurized na depressurization desorption pikeun nyerep sarta ngaleupaskeun oksigén ti hawa, ku kituna pikeun misahkeun nu otomatis alat-alat tina oksigén. Bayah nyaéta absorbent partikel buleud kalayan micropores dina beungeut na jero, nu bodas. ciri pressure na ngaktipkeun ka ngahontal separation kinétik oksigén jeung nitrogén. The separation oksigén jeung nitrogén ku zéolit dumasar kana bédana leutik di diaméter kinétik tina dua gas. molekul nitrogén boga laju difusi gancang dina micropores of zéolit, bari molekul oksigén boga laju difusi laun. The difusi tina cai jeung karbon dioksida dina hawa dikomprés teu jauh beda ti anu nitrogén. Sarta naon mungkas nepi ka ti kolom adsorption nyaéta molekul oksigén. Tekanan ayun adsorption jeung produksi oksigén ngagunakeun sahiji ciri adsorption selektif tina tabung molekular Bayah, sarta nganggo siklus siklus tina tekanan adsorption, decompression na desorption, jadi yén hawa dikomprés asup kana munara adsorption ganti sadar separation hawa, sahingga ngahasilkeun purity tinggi oksigén produk terus. PSA oksigén pembuatan mesin adopts kualitas luhur Bayah sakumaha adsorbent ngahasilkeun oksigén ti hawa dina tekenan nu tangtu nurutkeun prinsip robah tekanan adsorption. Saatos ngamurnikeun na drying hawa dikomprés, adsorption ieu dilumangsungkeun dina absorber pikeun tekanan adsorption, decompression na desorption. Alatan pangaruh aerodinamika, laju difusi nitrogén dina micropores Bayah nyaéta loba nu leuwih luhur ti éta tina oksigén. Nitrogén anu milih diserep ku tabung molekular Bayah. Oksigén ieu enriched dina fase gas pikeun ngabentuk oksigén rengse. Saatos decompression kana tekenan atmosfir, nu adsorbent desorption nitrogén sarta najis sejen adsorbed pikeun ngahontal kaderisasi. Sacara umum, aya dua munara adsorption anu nyetél dina sistem, salah munara anu dipaké pikeun adsorb produksi oksigén, sarta munara séjén anu desorbed sarta dihasilkeun. Bubuka na penutupan klep pneumatic ieu dikawasa ku purwakarta controller program, anu ngajadikeun siklus dua munara ganti pikeun ngawujudkeun tujuan produksi sinambung kualitas luhur oksigén. Sakabeh sistem diwangun ti bagian handap: dikomprés modul purifikasi hawa, tank gudang hawa, oksigén sarta alat separation nitrogén, oksigén tank panyangga.

    2. ciri Téknis tina tekanan PSA ayun generator adsorption oksigén

    1. hawa dikomprés ieu dilengkepan alat perlakuan purifikasi hawa drying, anu tiasa ngabersihan jeung hawa garing, nu kondusif kana kahirupan layanan jangka panjang sieves molekular

    2. klep eureun pneumatic anyar ieu diadopsi ku lawang saum sareng speed nutup, teu leakage tur hirup lila ngaganti nu bisa minuhan pamakéan sering proses adsorption tekanan ayun jeung reliabilitas tinggi

    3. Desain prosés Sampurna na seleksi sieves molekular anyar

    4. ngadopsi bagian produksi oksigén anyar, terus ngaoptimalkeun design alat, ngurangan pamakéan énérgi sarta investasi Ibukota

    5. struktur alat Compact dirancang pikeun ngurangan spasi floor

    alat-alat nu boga prestasi stabil sarta adopts kontrol purwakarta pikeun ngahontal operasi otomatis kalawan laju gagalna taunan low

    tekanan PSA prosés Sistim generator oksigén ayun adsorption

    1. dikomprés komponén purifikasi hawa

     

    hawa dikomprés disadiakeun ku compressor hawa geus mimiti nunda kana modul purifikasi hawa dikomprés. hawa dikomprés ieu munggaran dihapus lolobana minyak, cai jeung lebu ku filter pipe, lajeng cai salajengna dileungitkeun jeung minyak sarta debu ku dryer freeze, lajeng salajengna dimurnikeun ku filter super-rupa dituturkeun ku purifikasi jero. Numutkeun sistem kaayaan gawé, Chen parusahaan rui husus dirancang susunan dikomprés remover minyak hawa, nu geus dipaké pikeun nyegah kamungkinan penetrasi minyak renik sarta méré panangtayungan anu cukup pikeun tabung molekul. nyucikeun hawa well-dirancang ensures kahirupan mangpaat tina tabung molekul. hawa bersih diolah ku komponén ieu bisa dipaké pikeun pakakas hawa.

     

    2. tank gudang Air

     

    Fungsi tank gudang hawa nyaéta pikeun ngurangan pulsation hawa jeung polah salaku panyangga a. Ku cara kieu, nu turun naek tekanan tina sistem bisa ngurangan, jeung hawa dikomprés bisa mulus dialirkeun modul purifikasi hawa dikomprés, ku kituna nepi ka pinuh nyabut pangotor minyak jeung cai sarta ngurangan beban tina oksigén PSA saterusna sarta nitrogen alat separation. Dina waktu nu sarua, nalika munara adsorption ieu switched pikeun digawe, éta ogé nyadiakeun PSA oksigén jeung nitrogén alat separation kalawan loba hawa dikomprés diperlukeun pikeun dorongan tekanan gancang dina periode pondok waktu, nu ngajadikeun tekanan dina adsorption nu munara naékna tekanan gawé gancang sarta ensures operasi dipercaya jeung stabil pakakas anu.

     

    3. Oksigén na separation nitrogén alat

     

    Aya A jeung B adsorption munara kalawan sieves molekular husus. Lamun hawa dikomprés bersih asup kana tungtung inlet munara A sarta ngalir ka outlet mungkas ngaliwatan tabung molekular, N2 kaserep ku éta, sarta oksigén produk ngalir kaluar ti tungtung outlet di munara adsorption. Saatos A periode waktu, anu tabung molekular dina A munara anu adsorbed na jenuh. Dina waktu ieu, munara A eureun adsorption otomatis, sarta ngalir hawa dikomprés kana munara B pikeun nyerep nitrogén sarta generasi oksigén, sarta tabung molekular munara A anu dihasilkeun. Regenerasi sieves molekular kahontal ku ngurangan gancang kolom adsorption kana tekenan atmosfir ngaleupaskeun nitrogén adsorbed. Dua munara anu successively adsorbed sarta dihasilkeun kana oksigén misah jeung nitrogén sarta oksigén terus kaluaran. Prosés luhur ieu dikawasa ku purwakarta. Lamun nilai purity oksigén diatur dina tungtung outlet, program purwakarta baris muka klep tur otomatis curhat oksigén teu minuhan sarat pikeun mastikeun yén oksigén teu minuhan sarat teu ngalir ka titik gas. Paké silencer nu nyieun noise kirang ti 75dBA lamun gas kosong.

     

    tank panyangga 4. Oksigén

     

    The oksigén tank panyangga anu dipaké pikeun nyaimbangkeun tekanan sarta purity oksigén dipisahkeun tina sistem nitrogén sarta separation oksigén pikeun mastikeun nu suplai oksigén stabil ngandung. Dina waktu nu sarua, sanggeus switch gawé ti munara adsorption, éta recharges bagian gas na deui ka munara adsorption, dina hiji sisi, eta mantuan munara adsorption keur naekeun tekanan, sarta di sisi séjén, éta ogé muterkeun nu peran mayungan ka ranjang lapisan, maén hiji prosés asisten peran penting pisan dina prosés gawé pakakas anu

    indexes teknis ngeunaan tekanan PSA ayun generator adsorption oksigén

    Oksigén ngahasilkeun: 5-200nm3 / h oksigén purity: 90% -93%

    tekanan oksigén: 0.2-0.3 Mpa embun titik: - 40 ℃ (tekanan)

    Aplikasi widang tekanan PSA ayun generator adsorption oksigén

    steelmaking Eaf: decarburization, oksigén - ditulungan pemanasan durukan, slag busa, kontrol Metalurgi sarta sanggeus - pemanasan runtuyan. Runtah cai perlakuan: oksigén - enriched aeration of sludge diaktipkeun, tank oxygenation jeung ozon sterilization. Kaca lebur: oksigén - ditulungan durukan - ditulungan disolusi, motong, produksi kaca, hirup tungku nambahan. Bubur pemutihan na kertas: klorin pemutihan geus dirobah jadi oksigén pemutihan euyeub, nyadiakeun oksigén mirah jeung perlakuan kokotor. Non-ferrous smelting logam: nu smelting tina baja, séng, nikel, nuju sareng oksigén required séjén euyeub, metoda PSA ieu laun ngaganti metodeu cryogenic. Oksigén pikeun industri pétrokimia jeung kimia: réaksi oksigén dina minyak bumi jeung industri kimia migunakeun oksigén enriched tinimbang hawa pikeun réaksi oksidasi nu bisa ningkatkeun laju réaksi jeung output produk kimia. perlakuan bijih: dipake dina proses produksi kayaning emas, anu bisa ningkatkeun laju ékstraksi logam mulia. Aquaculture: aeration-euyeub oksigén bisa ningkatkeun oksigén nu leyur dina cai sarta greatly nambahan ngahasilkeun lauk. Bisa nyadiakeun oksigén pikeun lauk hirup jeung lauk breed intensif. Fermentasi: oksigén - euyeub tinimbang hawa nyadiakeun oksigén pikeun fermentasi aérobik, nu bisa greatly ngaronjatkeun efisiensi tina cai minum.

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!