ZBN psa nitrogén pembuatan alat - Cina Hangzhou poli Air separation Equipment

ZBN psa nitrogén pembuatan alat

Pondok Description:

Gawe bareng prinsip: Psa nitrogén pembuatan alat anu ngagunakeun karbon tabung molekular sakumaha adsorbent, ngagunakeun prinsip tekanan ayun adsorption (psa) pikeun alat-alat nitrogén. Dina hiji tekanan tangtu, pamakéan nitrogén sarta oksigén dina hawa tina laju difusi tina béda dina tabung molekular karbon nyaéta leuwih badag, karbon molekular speed tabung adsorption nyaeta gede ti keur nitrogén oksigén, oksigén nu penting nyéta karbon tabung molekular adsorption dina jumlah hébat, pengayaan molekul nitrogén di t ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Gawe bareng prinsip:

    Psa pembuatan nitrogén alat anu ngagunakeun karbon tabung molekular sakumaha adsorbent, ngagunakeun prinsip tekanan ayun adsorption (psa) pikeun alat-alat nitrogén.

    Dina hiji tekanan tangtu, pamakéan nitrogén sarta oksigén dina hawa tina laju difusi tina béda dina tabung molekular karbon nyaéta leuwih badag, karbon molekular speed tabung adsorption nyaeta gede ti keur nitrogén oksigén, oksigén nu penting nyéta karbon tabung molekular adsorption dina jumlah hébat, pengayaan molekul nitrogén dina fase gas, nu separation oksigén jeung nitrogén; Dina waktu nu sarua salaku karbon molekular tabung oksigén kapasitas adsorption variasina jeung béda tina tekanan gaduh béda anu signifikan, ngurangan setrés, tiasa desorption karbon molekular tabung adsorption oksigén, karbon molekular tabung kaderisasi, malikan ka ngadaur mulangkeunana.

    Ngagunakeun dua atawa leuwih munara prosés munara adsorption, ku migunakeun téhnologi tina purwakarta munara kontrol program pikeun ngahasilkeun adsorption nitrogén, regenerasi munara desorption, siklus, produksi kontinyu nitrogén kualitas luhur.

    fitur teknis:

    , Pamakéan énérgi low, kinerja stabil, adaptability kuat, gancang, ngahasilkeun gas sarta purity tina adjustable;

    Pry desain struktur block, integrasi, instalasi, operasi merenah, spasi leutik;

    , Operasi gampang, kontrol calakan, sarta bisa ngawujudkeun operasi unmanned;

    , Poli unik sayang madu komposit tipe ranjang téhnik difusi ayeuna tetep, ayeuna hawa anu tetep, pikeun mastikeun yén efisiensi adsorption tabung molekular;

    Husus alat panyalindungan tekanan, prolongs kahirupan jasa tina tabung molekular karbon;

    Ngadopsi brand kawentar valves pneumatic, operasi parabot nyadiakeun jaminan;

    nitrogén teu minuhan sarat sejen nelen otomatis, pikeun mastikeun kualitas nitrogén produk rengse;

    A-rupa diagnosis sesar tur alarem jeung ngolah fungsi;

    layar rampa panganteur lalaki-mesin pilihan, adaptif kontrol jeung beungeut titik embun, komunikasi DCS, nyimpen energi-jeung sajabana

    indikator teknis:

    Produksi nitrogén: 1 ~ 3000 nm3 / h

    purity gas nitrogén: 95% ~ 99,999%

    Tekanan nitrogén: 0.1 ~ 0,8 MPa (adjustable)

    titik nitrogén gas embun: ka 40 ℃ ~ 70 ℃


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!