ZBN Nitrogén generator - Cina Hangzhou poli Air separation Equipment

ZBN Nitrogén generator

Pondok Description:

Prinsip tekanan PSA ayun adsorption pembuatan nitrogén mesin Hangzhou poli parabot separation hawa manufaktur Co., Ltd. ieu dumasar kana prinsip tekanan ayun adsorption, maké karbon kualitas luhur tabung molekular salaku hiji adsorbent, dina tekenan nu tangtu, produksi nitrogén tina hawa. Saatos purifikasi tina hawa dikomprés garing, tekanan tina adsorption na desorption di adsorber vakum. Alatan pangaruh aerodinamika, laju difusi oksigén dina sie molekular karbon ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Prinsip tekanan PSA ayun adsorption nitrogén pembuatan mesin

    Hangzhou poli parabot separation hawa manufaktur Co., Ltd. ieu dumasar kana prinsip tekanan ayun adsorption, maké karbon kualitas luhur tabung molekular salaku hiji adsorbent, dina tekenan nu tangtu, produksi nitrogén tina hawa. Saatos purifikasi tina hawa dikomprés garing, tekanan tina adsorption na desorption di adsorber vakum. Alatan pangaruh aerodinamika, laju difusi oksigén dina tabung molekular karbon nyaéta loba nu leuwih gede ti eta nitrogén, jeung oksigén dina ieu milih adsorbed ku tabung molekular karbon, sarta nitrogen anu enriched dina fase gas. Lajeng tekanan ieu diréduksi jadi tekanan normal, sarta adsorbent ieu napel kana oksigén sarta pangotor lianna. Setélan umum dina sistem dua munara adsorption, salah munara kapasitas nitrogén adsorption, regenerasi munara desorption sejen, ngaliwatan controller program purwakarta ngadalikeun lawang klep gas sareng nutup, jadi yén siklus dua munara, guna ngahontal produksi sinambung tujuan nitrogén kualitas luhur. Sakabeh sistem diwangun ku komponén handap: modul dikomprés purifikasi hawa, tank gudang hawa, alat separation nitrogén oksigén, nitrogén panyangga tank.

    1, hawa dikomprés komponén purifikasi

    The compressor hawa nyadiakeun hawa dikomprés kahiji lulus kana komponén purifikasi hawa dikomprés, hawa dikomprés ti filter pipe ngaleupaskeun lolobana minyak, cai, lebu, nu dryer freeze tambahan salajengna cai, minyak filter rupa, lebu, jeung dituturkeun ku dina filter precision ultra pikeun purifikasi jero. Nurutkeun kana kaayaan sistem, sistem separation hawa tina hawa anu dirancang kanggo sakumpulan dikomprés nyoplokkeun alat minyak hawa, nu geus dipaké pikeun nyegah kamungkinan penetrasi minyak mikro na méré panangtayungan anu cukup pikeun tabung molekular karbon. Desain ketat komponén purifikasi hawa pikeun mastikeun nu hirup jasa tina tabung molekular karbon. Sanggeus dirawat ku komponén, hawa bersih bisa dipaké pikeun pakakas hawa.

    22 gudang hawa tank

    Bak hawa nyaéta pikeun ngurangan pulsation aliran, nyangga; kukituna ngurangan turun naek tekanan dina sistem, supaya hawa dikomprés mulus ngaliwatan komponén purifikasi hawa dikomprés, guna pinuh nyabut pangotor cai, ngurangan PSA oksigén beban Unit separation nitrogén saterusna. Dina waktu nu sarua, di munara nyerep kana pindah, éta ogé nyadiakeun waktu anu singget gancang naekeun pikeun angka nu gede ngarupakeun hawa dikomprés pikeun PSA oksigén alat separation nitrogén, nu adsorption tekanan munara gancang naek kana tekanan gawé, mastikeun parabot dipercaya sarta operasi stabil.

    3, oksigén sarta nitrogen alat separation

    The adsorption munara kalawan tabung molekular karbon husus nyaéta A jeung B. Lamun hawa dikomprés bersih asup kana inlet A munara jeung ngalir ngaliwatan karbon tabung molekular jeung tungtung outlet, O2, CO2 na H2O anu adsorbed, sarta gas nitrogén anu flowed kaluar ti tungtung outlet di munara adsorption. Sanggeus periode waktu, karbon molekular tabung adsorption munara A. Dina waktu ieu, A munara otomatis eureun adsorption, aliran hawa dikomprés kana munara B pikeun produksi oksigén nitrogén, jeung A munara molekular tabung kaderisasi. Regenerasi tina tabung molekular geus sadar ku turunan gancang tina munara adsorption kana tekenan atmosfir ngaleupaskeun adsorbed O2, CO2 na H2O. Dua kolom anu ganti adsorbed sarta dihasilkeun pikeun ngabéréskeun separation oksigén jeung nitrogén, jeung output kontinyu nitrogén. Prosés luhur ieu dikawasa ku logika controller programmable (purwakarta). Lamun tungtung outlet di purity ukuranana nitrogén nilai set, program purwakarta, klep curhat otomatis dibuka, anu teu minuhan sarat nelen nitrogén otomatis, mastikeun yén gas nitrogén teu minuhan sarat teu ngalir. The curhat gas lamun maké mesin saringan noise nyaeta kirang ti 75dBA.

    4, nitrogén panyangga tank

    The nitrogén panyangga tank dipaké pikeun balancing tekanan sarta purity tina nitrogén dipisahkeun ti nitrogén Sistim separation oksigén pikeun mastikeun nu suplai sinambung stabil nitrogén. Dina waktu nu sarua, di munara nyerep kana pindah, éta bakal sorangan bagian tina gas waragad munara adsorption, daya serap munara leungeun pitulung dorongan, tapi ogé maénkeun peran dina mayungan ranjang, maénkeun peran anu kacida penting dina prosés alat-alat bantu dina prosés gawé.

    indéks teknis ngeunaan pembuatan nitrogén mesin:

    Aliran: 3-1000Nm / h purity: 95% -99,9995%

    The embun titik: kirang ti -40 deg C: tekanan adjustable nyaeta kirang ti 0.6Mpa

    ciri teknis ngeunaan pembuatan nitrogén mesin

    1 komponén internal lumrah, uniformity distribution hawa, pikeun ngurangan dampak tina speed luhur hawa.

    2 ningkatkeun rarancang proses, pamakéan hasil pangalusna.

    3 Ukuran panyalindungan tabung molekular unik pikeun manjangkeun umur tabung molekular karbon.

    4 calakan interlocking parabot gas nitrogén teu minuhan sarat pikeun mastikeun kualitas produk.

    5 pilihan nitrogén laju aliran, sistem kontrol otomatis, sistem kadali jauh.

    6 gampang beroperasi, operasi stabil, gelar luhur ti automation, bisa ngahontal operasi unmanned.

    Lingkup aplikasi tina pembuatan nitrogén mesin:

    Metal prosés perlakuan panas gas pelindung, gas nitrogén jeung rupa-rupa tanghi, industri kimia purifikasi gas pipa, karét, manufaktur produk palastik, dahareun Industri knalpot oksigén seger-tetep bungkusan, industri inuman jeung nutupan purifikasi gas, nitrogén industri farmasi bungkusan nitrogén muatan jeung haseup wadahna oksigén, komponén éléktronik jeung produksi éléktronik dina prosés industri semikonduktor jeung gas pelindung. Purity, aliran sarta tekanan bisa disaluyukeun pikeun minuhan kabutuhan konsumén béda.

    ZBO


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat!