ZAS SEPARATOR efisiensi tinggi minyak-cai - Cina Hangzhou poli Air separation Equipment

ZAS efisiensi tinggi SEPARATOR minyak-cai

Pondok Description:

Gawe bareng prinsipna. The SEPARATOR minyak-cai nyaéta set tina separation spiral jeung filter kondensasi dua purifikasi na filter terpadu, beungeut langsung tina cai minyak dina hawa dikomprés, ngaliwatan separation Siklon, impaction inersial, settling gravitasi, hawa dikomprés ngaleupaskeun cai, lebu> 98%. indikator teknis: Dipeunteun kapasitas perlakuan: 1 ~ 500Nm3 / mnt Jeung tekanan gawé: 0,6 ~ 1.0MPa (G) (pikeun 1 ~ 6.0MPa (G)) Jeung asupan suhu hawa: <50 C Jeung gas-cair s ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Gawe bareng prinsipna.

    The SEPARATOR minyak-cai nyaéta set tina separation spiral jeung filter kondensasi dua purifikasi na filter terpadu, beungeut langsung tina cai minyak dina hawa dikomprés, ngaliwatan separation Siklon, impaction inersial, settling gravitasi, hawa dikomprés ngaleupaskeun cai, lebu> 98%.

    indikator teknis:

    kapasitas perlakuan dipeunteun: 1 ~ 500Nm3 / mnt

    Sarta tekanan gawé: 0,6 ~ 1.0MPa (G) (pikeun 1 ~ 6.0MPa (G))

    Jeung asupan suhu hawa: <50 C

    Jeung efisiensi misahkeun gas-cair:> 98%

    Tekanan leungitna: kurang atawa sarua jeung 0.02MPa (G)

    Jeung gawe sedeng: hawa, nitrogén, oksigén, gas alam jsb


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!