ZAQ uap filter - Cina Hangzhou poli Air separation Equipment

ZAQ filter uap

Pondok Description:

Gawe bareng prinsipna. Dina pipe uap saméméh filter sterilization, ngaleupaskeun kokotor, uap dina impurity nu, ulah nuliskeun filter sterilizing sarta ngabalukarkeun dua polusi. Uap filtration precision bisa ngahontal 1 m, pikeun mastikeun nu baktéri sterilizing saringan éféktif. indikator teknis: suhu Gawe: kurang atawa sarua jeung 170 deg C - Bahan: steel kawat baja bolong, filter Jeung bahan awak silinder: stainless steel Jeung precision filtration: 1 m


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Gawe bareng prinsipna.

    Dina pipe uap saméméh filter sterilization, ngaleupaskeun kokotor, uap dina impurity nu, ulah nuliskeun filter sterilizing sarta ngabalukarkeun dua polusi. Uap filtration precision bisa ngahontal 1 m, pikeun mastikeun nu baktéri sterilizing saringan éféktif.

    indikator teknis:

    Gawe bareng suhu: kurang atawa sarua jeung 170 deg C -

    Bahan: steel kawat baja bolong, filter

    Jeung bahan awak silinder: stainless steel

    Jeung filtration precision: 1 m


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!