ZAJ filter sterilization - Cina Hangzhou poli Air separation Equipment

ZAJ filter sterilization

Pondok Description:

Gawe bareng prinsipna. Ngagunakeun bahan filter PTFE maju, ku kondensasi jeung separation mun meunang hawa sterilecompressed. Mangrupakeun jenis idéal hidrofobik sterilization gas pangleyur organik filter.Mainly dipaké dina farmasi, dahareun jeung inuman, fermentasi, brewing, industri bioproducts. indikator teknis: Dipeunteun kapasitas perlakuan: 1 ~ 500Nm3 / mnt Jeung tekanan gawé: 0,6 ~ 0.8MPa (0,8 ~ 3.0MPa nyaéta sadia kana pamundut) Jeung hawa asupan hawa: 0 nepi ka 80 deg C; 0 ~ 150 C (uap) Jeung f nu ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Gawe bareng prinsipna.

    Ngagunakeun bahan filter PTFE maju, ku kondensasi jeung separation mun meunang hawa sterilecompressed. Mangrupakeun jenis idéal hidrofobik sterilization gas pangleyur organik filter.Mainly dipaké dina farmasi, dahareun jeung inuman, fermentasi, brewing, industri bioproducts.

    indikator teknis:

    kapasitas perlakuan dipeunteun: 1 ~ 500Nm3 / mnt

    Sarta tekanan gawé: 0,6 ~ 0.8MPa (0,8 ~ 3.0MPa nyaéta sadia kana pamundut)

    Jeung hawa hawa asupan: 0 nepi ka 80 deg C; 0 ~ 150 C (uap)

    Jeung filtration precision: 0,1 M

    Tekanan leungitna: kirang ti 0.02MPa

    Tur sedeng cocok: hawa, nitrogén, oksigén


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!