cai tiis efisiensi cooler tinggi - separation Equipment Cina Hangzhou poli Air

cai tiis efisiensi cooler tinggi

Pondok Description:

Bubuka cai tiis efisiensi tinggi cooler Hangzhou poli parabot separation hawa Co. Ltd produksi tipe cai-tiis efisiensi tinggi cooler mangrupa industri penerbangan nasional maju ganda tube pipe condenser pikeun alat-alat, dina polumeu sarua greatly ngaronjatkeun aréa cooling, efisiensi cooling nyaeta luhur, adaptasi jeung rupa-rupa kaayaan operasi, nya éta alat idéal pikeun cooling hawa dikomprés. indéks teknis tekanan ngagawekeun: 0.6-1.0Mpa (nurutkeun sarat tina ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Bubuka cai tiis efisiensi cooler tinggi

    Hangzhou poli parabot separation hawa Co. Ltd produksi tipe cai-tiis efisiensi tinggi cooler mangrupa industri penerbangan nasional maju ganda tube pipe condenser pikeun alat-alat, dina polumeu sarua greatly ngaronjatkeun aréa cooling, efisiensi cooling nyaeta luhur, adaptasi ka lega rentang kaayaan operasi, nya éta alat idéal pikeun cooling hawa dikomprés.

    Indéks teknis

    tekanan Gawe: 0.6-1.0Mpa (nurutkeun sarat tina 1.0-3.0Mpa)

    The cooling suhu cai téh kurang atawa sarua jeung 32 deg C

    Cooling tekanan cai: 0.2-0.4

    suhu hawa asupan: kurang atawa sarua jeung 180 deg C

    Suhu outlet anu kurang atawa sarua jeung 42 deg C:

    tekenan leungitna: kirang ti 0.02Mpa


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!