VPSA vakum Oksigén generator - Cina Hangzhou poli Air separation Equipment

VPSA vakum Oksigén generator

Pondok Description:

Prinsip gawé di VPSA tekanan ayun adsorption oksigén generator 1. komponén utama dina hawa téh nitrogén sarta oksigén. Nitrogén sarta oksigén dina hawa boga prestasi adsorption béda dina Bayah (ZMS) dina suhu ambient (oksigén bisa diserep ngaliwatan nitrogén). Nitrogén di pangabisa tabung adsorption molekular Bayah leuwih hade tinimbang oksigén (ion nitrogén na tabung molekular gaya permukaan kuat), nalika tekanan hawa dina kaayaan kalayan molekular tabung adsorbent adsorptio Bayah ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Prinsip gawé di VPSA tekanan ayun generator adsorption oksigén

    1. komponén utama dina hawa téh nitrogén sarta oksigén. Nitrogén sarta oksigén dina hawa boga prestasi adsorption béda dina Bayah (ZMS) dina suhu ambient (oksigén bisa diserep ngaliwatan nitrogén). Nitrogén di pangabisa tabung adsorption molekular Bayah leuwih hade tinimbang oksigén (ion nitrogén na tabung molekular gaya permukaan kuat), nalika tekanan hawa dina kaayaan kalayan ranjang adsorption tabung adsorbent molekular Bayah, nitrogén ku molekular tabung adsorption, kirang oksigén ku adsorption, konsentrasi tur ngalir di ranjang adsorption fase gas, nu oksigén jeung nitrogén separation pikeun oksigén. Sabot tabung molekular adsorbs nitrogén kana jenuh, hawa geus dieureunkeun sarta tekanan tina ranjang adsorption diréduksi. The nitrogén kaserep ku tabung molekular dianalisis jeung tabung molekular ieu dihasilkeun sarta bisa bahannana tiasa dipaké deui. oksigén nu bisa dihasilkeun terus ku ngaganti antara dua atawa leuwih ranjang adsorption.

    Titik golak oksigén jeung nitrogén deukeut, jeung dua anu susah pikeun misahkeun. Ku alatan éta, tekanan ayun adsorption oksigén-pembuatan alat ukur bisa ménta 90-95% oksigén (konsentrasi négatip polar ti oksigén nyaéta 95,6%, sarta sésana mangrupa argon). Dibandingkeun jeung Unit separation hawa cryogenic, kiwari dimungkinkeun bisa ngahasilkeun konsentrasi oksigén leuwih ti 99,5%.

    téhnologi alat

    1. ranjang adsorption tina tekanan ayun adsorption tutuwuhan oksigén separation hawa kedah ngandung dua hambalan operasi; Adsorption na resolusi. Dina urutan pikeun ménta gas produk terus, leuwih ti dua ranjang adsorption biasana dipasang di parabot oksigén-nyieun, sarta sababaraha lengkah bantu diperlukeun ogé nyetél kaluar tina perspektif pamakéan énérgi jeung stabilitas. Unggal ranjang adsorption umumna boga ngaliwat léngkah saperti adsorption, decompression, vacuuming atanapi kaderisasi decompression, flushing ngagantian komo dorongan tekanan, JEUNG KOPERASI ngulang périodik. Dina waktu nu sarua, unggal ranjang adsorption aya dina hambalan operasi béda. Dikadalikeun di purwakarta, operasi sababaraha ranjang adsorption bisa ngagabung jeung staggered dina lengkah praktis, supados alat tekanan ayun adsorption tiasa ngajalankeun mulus tur ménta gas produk terus. Pikeun prosés separation sabenerna, komponén renik lianna dina hawa kedah ogé dianggap. Kapasitas adsorption tina karbon dioksida jeung cai dina adsorbent dawam sacara umum teuing gede ti nu nitrogén sarta oksigén, nu bisa dihapus ku ngeusian éta ranjang adsorption kalawan adsorbent luyu (atawa ku adsorbent oksigén-nyieun sorangan).

    Jumlah munara adsorption diperlukeun alat produksi oksigén gumantung dina skala produksi oksigén, kinerja adsorbent jeung desain prosés. Kuatna operasi operasi multi-munara relatif hadé, tapi investasi parabot relatif luhur. Trend ayeuna nyaeta ngagunakeun oksigén sorbent kacida efisien keur ngaleutikan Jumlah munara adsorption sarta ngagunakeun perioda operasi pondok pikeun ngaronjatkeun efisiensi tina Unit tur nyimpen jadi loba investasi jéntré.

    ciri teknis

    1. prosés parabot Basajan

    2. skala produksi oksigén téh handap 10000m3 / h, sarta konsumsi kakuatan anu leuwih handap sarta investasi di leuwih leutik;

    3. Jumlah rékayasa sipil anu leutik, sarta periode instalasi alat anu pondok ti nu ti alat cryogenic;

    4. Low operasi peralatan tur pamaliharaan waragad;

    5. alat ngabogaan gelar luhur ti automation di operasi, merenah tur gancang muka tur ngeureunkeun, sarta sajumlah leutik operator;

    6. Alat boga stabilitas operasi kuat jeung kaamanan tinggi;

    7. operasi Basajan, jeung bagian utama anu kabeh tina pabrik sacara internasional renowned;

    8. diimpor oksigén sieves molekular jeung kinerja punjul tur hirup layanan lila;

    9. kalenturan operasional Strong (garis beban punjul tur speed konversi gancang).

    indikator teknis

    Ukuran 1. Produk: 100-10000nm3 / h

    2. Oksigén purity: 90-94% atawa leuwih gede, nu bisa disaluyukeun dina rentang 30-95% nurutkeun syarat pamaké.

    3. konsumsi Power produksi oksigén: lamun purity oksigén anu 90%, konsumsi kakuatan dirobah jadi oksigén murni nyaéta 0.32-0.37kwh / Nm3

    tekanan 4. Oksigén: euweuh leuwih ti 20kpa (bisa pressurized)

    5. Daya: gede ti atawa sarua jeung 95%


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!