palayanan

Di dieu Éta Service

jasa jualan Pra

The pamaké atawa departemén séjén pikeun truthfully, a bubuka lengkep produk parusahaan, sarta nyadiakeun data teknis patali téh paling sampurna, pikeun mantuan unit rarancang pikeun ngalakonan séntral teknis, ngadangukeun pamaké jeung saran ti departemén relevan, dina rarancang tur pabrik produk nurutkeun kaayaan nu sabenerna, ngaronjatkeun produk, mun minuhan sarat lumrah proses users.Provide alokasi lumrah pikeun pamaké nurutkeun kondisi gas.

Dina diobral tina jasa

Ieu dumasar kana hukum relevan, aturan jeung peraturan nagara jeung hak jeung kawajiban ti penandatanganan kontrak mastikeun sasuai jeung istilah contractperformance.- sanggeus tanggal efektip kontrak ka pamaké sarta Desain Institute mun provideequipment gambar sarta informasi detil.
Parabot pabrik acak ku sertipikat produk, paking daftar, sertipikat ti pamariksaan, sertipikat ti tekanan wadah sarta parentah pikeun pamakéan.

Sanggeus-diobral jasa

Markas parusahaan sanggeus departemén jasa diobral, sarta ngadegna ofresident kantor di wewengkon multi nasional, unggal kantor geus dilengkepan staf teknis profésional nyadiakeun téknologi PSA jeung paling canggih teknis planfor pamaké, beuki timely nyadiakeun pamaké kalawan kualitas sanggeus jasa diobral. Saatos telepon saleservice markas parusahaan: 13868185226/13588050818

Pamasangan alat-alat na jaman commissioning, pausahaan nurutkeun kontrak jeung sapuk nyadiakeun layanan nu patali.
Anjeunna nampa hiji téléks atanapi telepon pamaké, pausahaan layanan palanggan servicedepartment bakal promptly ngawalon, lamun perlu sanggeus tanaga jasa diobral bisa ngahontal pamaké dina situs perbaikan peralatan.
Urang ngadegkeun catetan pamaké, mantuan manajemén parabot pamaké; rutin ngingetkeun pamaké pikeun ngaganti maké bagian, sarta pariksa parabot jeung urusan needing perhatian; nyetél catetan berkas jasa layanan palanggan, pikeun pangropéa na upkeep tina parabot hidayah bébas pamaké.
Telepon keluhan: lamun aya dina prosés interaksi jeung parusahaan officeshave wae teu puas, Anjeun bisa dibagi jadi puseur manajemén pamasaran polyempty dina jam kerja statutory dipencét di keluhan Tel: 13868185226/13588050818


WhatsApp Online Chat!