VPSA tekanan vakum téhnologi ayun adsorption

Vakum tekanan téhnologi ayun adsorption

tekanan vakum téhnologi ayun adsorption nya éta ngagunakeun tekanan ayun prinsip adsorption, hawa ngaliwatan tekanan blower, molekul gas ngaliwatan hiji ranjang di tabung adsorption molekular litium, litium nitrogén ku molekular tabung adsorption, oksigén alatan adsorption kurang, dina gas fase ieu enriched inand kaluar tina ranjang adsorption, ku kituna pikeun ménta produk oksigén, nitrogén sarta separation oksigén, nalika molekul tabung nu adsorption nitrogén deukeut ka jenuh, eureun pompa hawa sarta vakum salila ngompa adsorptionbed tekanan négatip, nitrogén adsorption desorption litium on tabung molekular, tabung kaderisasi molekular jeung dipake deui, ranjang adsorption salila leuwih ti dua saklar gawe, bisa terus ngahasilkeun kualitas luhur oksigén.

fitur produk:

Diimpor litium tabung molekular adsorbent, kinerja canggih, kirang konsumsi, hirup layanan panjang

Ngagunakeun oksigén téhnologi munara adsorption dipilih dina dipercaya, oksigén, ngahasilkeun tinggi, pamakéan énérgi low.

purity tinggi, bisa ngahontal 90 ~ 95%, biaya produksi anu low.

Alat boga operasi stabil, reliabiliti tinggi

gelar luhur ti automation, kinerja kaamanan alus.

Loba dipaké: téhnologi PCI, smelting kalungguhan, smelting tambaga, smelting tambaga, potongan Rupa-rupa di lebur kaca, papermaking, industri kimia jsb ..

051449_699


Pos waktos: Sep-05-2018
WhatsApp Online Chat!