Téhnologi produksi hidrogen tina métanol cracking

téknologi produksi métanol dékomposisi hidrogén

Métanol cracking - téhnologi produksi hidrogén nyaéta jenis tekanan ayun adsorption (psa) kalawan métanol jeung cai salaku bahan baku, ka suhu nu tangtu sarta tekanan ngaliwatan katalis kana nyampur dina suhu nu tangtu sarta tekanan ngaliwatan katalisna cracking kana campuran gas hidrogén .

fitur teknis:

Produksi téhnologi dewasa, aman tur operasi dipercaya.

Sumber gampang bahan baku, genah gudang angkutan, stabilitas harga.

prosés téh singket.

Hiji gelar luhur ti automation, operasi basajan, gampang.

Nyertakeun wewengkon leutik, nyimpen investasi, jaman payback pondok.

pamakéan énérgi low, ongkos produk keur leutik.

Taya polusi lingkungan.

Prinsip réaksi:

CH3OH jeung CO + h2-2 Q

CO + H2O jeung CO2 + H2 + Q

051541_309 (1)


Pos waktos: Sep-05-2018
WhatsApp Online Chat!