téhnologi decarbonization Psa

060232_166

PSA Téhnologi

Pamakéan tekanan téhnologi ayun adsorption ti ventilasi variable, gas, konversi gas cai tina H2 jeung sumber CO2 dina ngaleupaskeun CO2, H2 purificationtechnology.

Karakteristik alat:

Cocog jeung nyoplokkeun karbon dioksida tina sumber gas tekanan low, pamakéan énérgi low.

téhnologi dewasa, aman tur operasi dipercaya

Nyertakeun wewengkon, hemat investasi leutik, teu polusi lingkungan

indikator kinerja Utama

Alat size100 ~ 100000Nm3 / hPurity99.9 ~ 99,999% H2Yield≥99.9% CO2Yield≥99.3% tekenan ~ 0.5MPaTemperatureAlways haneut


Pos waktos: Sep-05-2018
WhatsApp Online Chat!