prosés garing téhnologi desulphurization

060218_847

prosés garing téhnologi desulphurization

Ngagunakeun parusahaan kuring dedicated desulfurizer sarta prosés desulfurization, gas alam, pamrosésan minyak bumi ku-produk gas, coke gas oven, gas, transformasi eusi walirang di ngaleupaskeun gas sarta gas, dina waktos anu sareng tiasa meunang leupas tina gas dina sianida tar naphthalene, oksida nitrogén sarta sababaraha.

fitur alat:

téhnologi desulfurization unik tur desulfurizer

Desulfurizer dipake deui renewable

Pangaruh desulfurization téh alus

051621_853


Pos waktos: Sep-05-2018
WhatsApp Online Chat!