Karbon téhnologi monoksida purifikasi

055910_945

Karbon monoksida purifikasi tina tekanan téhnologi ayun adsorption

Pamakéan prinsip adsorption tekanan ayunan, hiji téhnologi pikeun purifikasi tina karbon monoksida ti dicampur gas beunghar karbon monoksida di.

ciri teknis:

Pikeun terasing CO gas 96 ~ 99% ti gas ngandung nitrogén di

Aliran prosés téh pondok, téhnologi canggih, lumrah

Low tekanan operasi, gelar luhur ti automation

Purity sahiji produk anu luhur

051947_821


Pos waktos: Sep-05-2018
WhatsApp Online Chat!