Calakan purwakarta controller - Cina Hangzhou poli Air separation Equipment

controller calakan purwakarta

Pondok Description:

Spésifikasi: ZDL Ⅱ, ZDH Ⅱ pedaran Performance: Alus TD400 panganteur ramah lalaki-mesin, layar rampa, jsb; Aslina controller Jerman Siemens purwakarta; Canggih adaptif fungsi kontrol boot; modifikasi parameter online, sarta panangtayungan data fungsi; fungsi kontrol hemat energi titik embun (kudu dilengkepan sisikian) laju aliran gas produk réngsé sarta tekanan deteksi dina garis (pilihan); Kalawan PSA parabot separation hawa pikeun control terpusat (pilihan); ditangtayungan Sunda nu ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Spésifikasi: ZDL Ⅱ, ZDH Ⅱ

    pedaran kinerja:

    Pilihan TD400 panganteur ramah lalaki-mesin, layar rampa, jsb;

    Aslina controller Jerman Siemens purwakarta;

    Canggih adaptif fungsi kontrol boot;

    modifikasi parameter online, sarta panangtayungan data fungsi;

    titik embun fungsi kontrol hemat energi (kudu dilengkepan sisikian)

    laju aliran gas produk réngsé sarta tekanan deteksi dina garis (pilihan);

    Kalawan PSA parabot separation hawa pikeun control terpusat (pilihan);

    The wengkuan panganteur komunikasi RS485 (opsional).


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat!