Taros Kami

Hangzhou poli Air separation Equipment ManufacturingCo., LTD

alamat

No.2, Kilang kitu Jalan, Xindeng

Kota, Fuyang, Hangzhou, Zhejiang

Propinsi

Surélék

hzzjkf@hzzjkf.com

telepon

Tel: +86 571 6343 0099

Service: +86 138 6818 5226

Fax: +86 571 6343 0098

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat!