Tentang Kami

sy_aboutHangzhou poli Air separation Equipment ManufacturingCo., LTD mangrupakeun produsén profésional nu ngahasilkeun PSA nitrogén pembuatan pakakas, PSA oksigén parabot nyieun, VPSA oksigén parabot nyieun, dikomprés parabot purifikasi hawa jsb

Pausahaan digabungkeun jeung R & D, desain manufaktur sarta pamasaran. cocog jeung kaayaan produksi sampurna, instalasi parabot, konfigurasi, pangropéa jeung jasa. Ogé nyewa teh ahli dina widang bahan jeung rékayasa anyar térmodinamik salaku konsultan teknis pikeun mastikeun yén produk urang jeung teknis sok di garis tina téhnologi sarta nyadiakeun jaminan dipercaya jeung ilmiah desain produk jeung manufaktur. separation hawa Sinopoly geus jadi hiji pamimpin teknis dina garis purifikasi hawa dikomprés sarta tekanan ayun adsorption.

produk parusahaan nu utamana dibagi jadi: nitrogén PSA (oksigén) alat-alat, alat-alat oksigén analitik VPSA, vakum parabot purifikasi gas, nitrogén separation mémbran (oksigén) alat eta, freeze dryer, dryer regenerative panas mikro, dryer regenerative heatless, panas regenerative dryer, filter na sapuluh runtuyan séjénna ngeunaan spésifikasi. Produk anu loba dipaké dina minyak bumi, pétrokimia, kakuatan listrik, industri kimia, industri metallurgy, industri batubara, Industri farmasi, aerospace, industri otomotif, industri plastik, fiber kimia, karét, industri kaca, industri pangan, industri éléktronik jeung aquaculture jeung widang séjénna .

Parusahaan anu lokasina di Fuyang Gaoqiao Industrial taman, padeukeut jeung situ Hangzhou Kulon, walungan Fuchun, situ Qiandao jeung tempat nasional lianna tina kapentingan.

Parusahaan Tenet: iman alus nyiar keur ngembangkeun kualitas alus nyiar keur merek, kapercayaan alus nyiar keur dilayanan.

jasa kami Tenet: kapuasan customer is ngungudag langgeng di perusahaan urang!


WhatsApp Online Chat!