• 11
  • 22
  • Air-compressed-dryer1
  • Kualitas luhur

    Kualitas luhur

    Alus téhnik foundry, kinerja produk kualitas luhur, sistem kontrol calakan, inovasi kontinyu, tanaga-hemat ......
  • Service sampurna

    Service sampurna

    Tim jasa saatos-jualan mumpuni sarta ngalaman kami geus ngadeg ku, siap ngaladénan anjeun dina 24 jam mun anjeun sapatemon ......
  • infrasturktur lengkep

    infrasturktur lengkep

    Kami geus ngadeg basa infrastructural ogé diwangun anu kdu kalawan parabot ultramodern tinggi na mesin ......
  • sy_about

ngeunaan lauk lumba-lumba

The andalannya anu lauk lumba-lumba kolam renang Cleaners

Hangzhou poli Air separation Equipment ManufacturingCo., LTD mangrupakeun produsén profésional nu ngahasilkeun PSA nitrogén pembuatan pakakas, PSA oksigén parabot nyieun, VPSA oksigén parabot nyieun, dikomprés parabot purifikasi hawa jsb

Pausahaan digabungkeun jeung R & D, desain manufaktur sarta pamasaran. cocog jeung kaayaan produksi sampurna, instalasi parabot, konfigurasi, pangropéa jeung jasa. Ogé nyewa teh ahli dina widang bahan jeung rékayasa anyar térmodinamik salaku konsultan teknis pikeun mastikeun yén produk urang jeung teknis sok di garis tina téhnologi sarta nyadiakeun jaminan dipercaya jeung ilmiah desain produk jeung manufaktur ...

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

WhatsApp Online Chat!