Teknologji e prodhimit të hidrogjenit nga metanol plasaritje

Teknologjitë e prodhimit Methanol dekompozimi hidrogjenit

Methanol plasaritje - teknologjia e prodhimit hidrogjenit është një lloj presioni ritëm adsorption (PSA) me metanol dhe ujë si lëndë e parë, në një temperaturë të caktuar dhe presioni përmes katalizator në për përzierje në një temperaturë të caktuar dhe presioni përmes katalizator plasaritje në hidrogjen përzierje të gazit .

Karakteristikat teknike:

Prodhimi i teknologjisë pjekur, të sigurt dhe funksionimin e besueshme.

burim të lehtë të lëndëve të para, komoditet magazinimit transport, stabilitetit të çmimeve.

Procesi eshte ngjeshur.

Një shkallë e lartë e automatizimit, operacion i thjeshtë, të lehtë.

Mbulon një sipërfaqe prej të vogël, investimet e kursimit, periudhë të shkurtër shpagim.

Konsumi i ulët të energjisë, me kosto produkt është i ulët.

No ndotja e mjedisit.

Parimi Reagimi:

CH3OH dhe CO + h2-2 Q

CO + H2O dhe CO2 + H2 + Q

051541_309 (1)


Ora Post: Sep-05-2018
WhatsApp Online Chat!