teknologji decarbonization Psa

060232_166

PSA Technology

Përdorimi i presionit të teknologjisë ritëm adsorption nga ventilim të ndryshueshme, gaz, ujë me gaz konvertimin e H2 dhe burimi CO2 në heqjen e CO2, H2 purificationtechnology.

Karakteristikat e pajisjes:

Të përshtatshme për largimin e dioksidit të karbonit nga burimi ulët të gazit presion, konsumit të ulët të energjisë.

teknologji e pjekur, të sigurt dhe operacion i besueshëm

Mbulon një sipërfaqe prej të vogël, kursimit të investimeve, pa ndotje e mjedisit

Treguesit kryesorë të performancës

Device size100 ~ 100000Nm3 / hPurity99.9 ~ 99,999% H2Yield≥99.9% CO2Yield≥99.3% Presioni ~ 0.5MPaTemperatureAlways ngrohtë


Ora Post: Sep-05-2018
WhatsApp Online Chat!