PSA технологија decarbonization

060232_166

PSA технологија

Употребата на притисок замав адсорпција технологија од променлив вентилација, гас, вода гас конверзија на Х2 и извор на CO2 во отстранувањето на CO2, H2 purificationtechnology.

Карактеристиките на уредот:

Погодно за отстранување на јаглерод диоксид од изворот на низок притисок гас, ниска потрошувачка на енергија.

Зрели технологија, безбедна и сигурна работа

Зафаќа површина од мали, заштеда на инвестиции, нема загадување на животната средина

Главни индикатори

size100 Уред ~ 100000Nm3 / hPurity99.9 ~ 99,999% H2Yield≥99.9% CO2Yield≥99.3% на притисок ~ 0.5MPaTemperatureAlways топло


Време на мислењето: Септември-05-2018
WhatsApp Онлајн Chat!