Сува процес десулфуризација технологија

060218_847

Сува процес десулфуризација технологија

Користење на мојата компанија посветена desulfurizer и процесот на desulfurization, природен гас, нафта за обработка на нус-производ гас, кокс печка на гас, гас, се трансформира содржината на сулфур во отстранување на гас и гас, во исто време може да се ослободи од гас во цијанид, катран, нафталин, азотни оксиди и некои.

карактеристики на уредот:

Единствен desulfurization технологија и desulfurizer

Desulfurizer обновливи повторна употреба

ефектот на десулфуризација е добро

051621_853


Време на мислењето: Септември-05-2018
WhatsApp Онлајн Chat!