ZNH- peralatan hidrogenasi dimurnèkaké - China Hangzhou Akeh Air Separation Pad

ZNH- hidrogenasi peralatan dimurnèkaké

Short Description:

Pambuka peralatan kanggo pemurnian nitrogen lan hidrogen Hangzhou Akeh Air Separation Pad Manufacturing Co., Ltd produksi peralatan dimurnèkaké punika wonten ing efek saka katalis, reaksi hidrogen lan sistem sumber hidrogen akses, mbusak oksigen ampas sawise dehydrogenation luwih, banjur ketik sistem pangatusan dehidrasi jero, nitrogen dhuwur kemurnian. indeks Technical saka peralatan kanggo pemurnian nitrogen lan hidrogen Nitrogen produksi: 10-3000Nm3 / h Purit ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Pambuka peralatan kanggo pemurnian nitrogen lan hidrogen

    Hangzhou Akeh Air Separation Pad Manufacturing Co., Ltd produksi peralatan dimurnèkaké punika wonten ing efek saka katalis, reaksi saka akses hidrogen lan sumber hidrogen sistem, mbusak oksigen ampas sawise dehydrogenation luwih, banjur ketik sistem pangatusan dehidrasi jero, nitrogen dhuwur kemurnian.

    indeks Technical saka peralatan kanggo pemurnian nitrogen lan hidrogen

    produksi Nitrogen: 10-3000Nm3 / h

    Purity: 99,9995%

    isi oksigen: kurang saka 2PPm

    isi hidrogen: 500 ppm-5% (luwes, dening teknologi saka oksigen, isi hidrogen)

    Ebun titik: kurang saka utawa witjaksono kanggo 60 deg C

    fitur Technical peralatan dimurnèkaké nitrogen

    1 kontrol otomatis hidrogenasi, jurusan dhuwure automation, aman lan dipercaya;

    2 katalis efisien dhuwur, majeng teknologi, kinerja stabil;

    3 nggunakake komponen kontrol aman lan dipercaya, operasi dipercaya;

    4 jinis venting ubungan cerdas, weker fault, kedhaftar nemokake lan ngatasi masalah.

    5 katalis efficiency dhuwur ing suhu kamar tanpa aktifitas oksigen, oksigen, cocok kanggo sawetara saka sudhut syarat produksi teknologi hidrogen keluwihan.


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!