ZNH hydrofining peralatan - China Hangzhou Akeh Air Separation Pad

peralatan hydrofining ZNH

Short Description:

Apa asas: nitrogen kemurnian Low lan hidrogen menyang mixer banjur lumebu ing aspek, deaerator, kurang murni nitrogen lan oksigen ing reaksi kimia banyu karo hidrogen ing katalis deoxidation wonten ing tumindak rumus kimia: 2H2 + O2, 2H2O + Q , ambane saka oksigen ampas dibusak; sawise banyu cooling, lan banjur menyang dryer sawise bledug dhuwur dehidrasi jero kemurnian nitrogen. ciri Technical: Iku gampang operate, gampang kanggo njaga lan stabil kinerja ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Apa asas:

    Low kemurnian nitrogen lan hidrogen menyang mixer banjur lumebu ing aspek, deaerator, kurang murni nitrogen lan oksigen ing reaksi kimia banyu karo hidrogen ing katalis deoxidation wonten ing tumindak rumus kimia: 2H2 + O2, 2H2O + Q, ambane saka ampas oksigen dibusak; sawise banyu cooling, lan banjur menyang dryer sawise bledug dhuwur dehidrasi jero kemurnian nitrogen.

    ciri Technical:

    Iku gampang operate, gampang kanggo njaga lan stabil kinerja;

    Desain Struktur pemblokiran gondhelan terpadu punika prasaja lan gampang kanggo nginstal lan Occupy;

    Advanced hidrogenasi proportioning teknologi karo akurasi kontrol dhuwur, safety lan linuwih;

    nitrogen unqualified venting piranti kanggo mesthekake kualitas nitrogen saka produk rampung;

    Panggunaan kualitas dhuwur lan katalis efficiency dhuwur, deoxygenation ing suhu kamar, tanpa aktifitas, konsumsi energi operasi nemen wis suda;

    Sampeyan bisa Interlocked karo peralatan dimurnèkaké online lan PSA nitrogen nggawe piranti, lan wis akeh jinis alangan weker.

     ZNH hidrogenasi dimurnèkaké indeks technical:

    produksi Nitrogen: 1 ~ 3000Nm3 / h

    Purity: 99,9995%

    isi oksigen: kurang saka 5PPm

    flux hidrogen: 500PPm kanggo 5%

    Nitrogen dew titik: C = -60

    A proses sing ora ketat karo syarat hidrogen

    indeks Technical ZNH-M aman jinis hidrogen lan dimurnèkaké hidrogenasi:

    produksi Nitrogen: 1 ~ 3000Nm3 / h

    Purity: 99,9995%

    isi oksigen: kurang saka 5PPm

    A: jumlah hidrogen kurang saka utawa witjaksono kanggo 8PPm

    Nitrogen dew titik: C = -60

    A proses sing strictly dibutuhake kanggo jumlah hidrogen kanggo pass


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!