ZMO peralatan misahake membran oksigen - China Hangzhou Akeh Air Separation Pad

ZMO membran peralatan misahake oksigen

Short Description:

Apa asas. Teken online liwat piranti sesuci online kanggo mbusak impurities padhet kayata lenga, bledug lan banyu Bergas paling, menyang sistem misahake membran, membran misahake jenis polyester kothong serat mikro Beam integratedcomponent. Ing meksa, kabeh jinis adsorption gas, ing membranediffusion serat kothong, tingkat seng nembus saka beda, ing urutan, kita nelpon permeation gas ratefor "gas cepet", kayata oksigen, tingkat permeation uap banyu; s ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Apa asas.

    Teken online liwat piranti sesuci online kanggo mbusak impurities padhet kayata lenga, bledug lan banyu Bergas paling, menyang sistem misahake membran, membran misahake jenis polyester kothong serat mikro Beam integratedcomponent. Ing meksa, kabeh jinis adsorption gas, ing membranediffusion serat kothong, tingkat seng nembus saka beda, ing urutan, kita nelpon permeation gas ratefor "gas cepet", kayata oksigen, tingkat permeation uap banyu; cilik "alon" gas, kayata nitrogen. gas campuran liwat mèmbran, "gas cepet" kandungan ing thelow-meksa metu, "alon" gas kandungan ing tekanan dhuwur nang, supaya minangka torealize misahake oksigen lan nitrogen. Ing kontrol saka PLC bisa mujudaken oksigen produk output stabil dadi.

    ciri Technical:

    1, proses prasaja, kompak struktur, banget ekonomi lan nyukupi kabutuhan pangguna beda nitrogen;

    2, komponèn lumahing resistance kanggo dhuwur meksa, mundhut kurang meksa, bisa gawe marem meksa nitrogen lan pangguna dhuwur;

    3, ngalih tutup lan bagean obah liyane, operasi statis, Gagal tingkat kurang, pangopènan workload iku pangopènan cilik;

    4, piranti wis kaluwihan saka wilayah pendhudhukan cilik, lan bisa digunakake kanggo operasi ing njero ruangan lan seluler;

    5, membran modul Integrasi desain standar, kanthi nambah komponèn misahake membran gampang rampung expansion nitrogen kapasitas produksi;

    6, jurusan dhuwure automation, parkir trep; tekan gasconcentration produk ing 10 menit;

    7, proses operasi peralatan lan ana gangguan, ora polusi, gas produk resik, titik embun kurang.

    Ing 8, pangobongan ndhukung aplikasi, iku occupies kauntungan gedhe ing proses misahake online, energi operasi murah.

    pratondho Technical:

    Lan output oksigen: 1 ~ 30000Nm3 / h, oksigen konsentrasi 30%, investasi membranemethod, pangopènan lan biaya nggunakake mung cryogenic lan (V) dening PSA70% kanggo bab 80%, lan ukuran iku, cara membran ekonomi luwih gedhe.

    Lan oksigen kemurnian: 30% ~ 45% (loro bahan kemurnian misahake oksigen: 90%).

    diagram diagram:

    022658_350


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!