ZDR beku dryer compressed air - China Hangzhou Akeh Air Separation Pad

beku dryer compressed air ZDR

Short Description:

Apa asas. Pembekuan jinis teken asas dryer online adhedhasar dehumidification refrigerated, nalika exchange panas lembab saka ingkang dipun teken online liwat theevaporator, udhara banyu teken Bergas aphelion menyang Cairan banyu, dening pamisah gas-Cairan sawise limbah outfall saluran adoh. ciri Technical: L desain terpadu, struktur cukup, ora basis kanggo instalasi, operasi trep; L nganggo internasional misuwur kompresor account kulkasan, opera stabil ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Apa asas.

    Pembekuan jinis teken asas dryer online adhedhasar dehumidification refrigerated, nalika exchange panas lembab saka ingkang dipun teken online liwat theevaporator, udhara banyu teken Bergas aphelion menyang Cairan banyu, dening pamisah gas-Cairan sawise limbah outfall saluran adoh.

    ciri Technical:

    L desain terpadu, struktur cukup, ora basis kanggo instalasi, operasi trep;

    L nganggo internasional misuwur kompresor account kulkasan, operasi stabil, kurang gangguan, konsumsi energi kurang, aman lan dipercaya;

    L ing fittings kulkasan utama milih Danfoss (DANFOSS) account;

    L air mili bagéan saka nggunakake perawatan semprotan, supaya kanggo teken airpollution loro;

    desain L unik misahake gas cair lan sistem got otomatis, limbah liyane sak tenane;

    L karo weker lan Processing fungsi saka macem-macem fault.

    paramèter Technical:

    Air digawe adhem ngetik mesin kadhemen lan garing

    Lan kapasitas perawatan: 1 ~ 300Nm3 / min

    Lan meksa apa: 0.6 ~ 1.OMPa (kanggo 1 ~ 3.OMPa)

    Lan rampung titik produk dew gas: -23 C (atmosfer meksa) lan suhu welingan saka 45 derajat C: <

    Meksa mundhut: kurang saka utawa witjaksono kanggo 0.02Mpa - cooling: air

    Water digawe adhem ngetik mesin kadhemen lan mesin garing jinis suhu dhuwur kadhemen lan garing

    kapasitas perawatan 5 ~ 500Nm3 / min:: lan kapasitas perawatan 0,5 ~ 300Nm3 / min

    Lan apa meksa: 0.6 ~ 1.OMPa (kanggo 1 ~ 3MPa), meksa apa: 0.6 ~ .OMPa (kanggo 1 ~ 3MPa)

    Lan rampung titik produk dew gas: -23 C (atmosfer meksa), titik gasdew olahan: -23 C (atmosfer meksa)

    Lan suhu udhara intake: <45 C, intake suhu udhara: <80 C

    Lan suhu welingan banyu, suhu banyu welingan kurang saka utawa witjaksono kanggo 32DEG C :: kurang saka utawa witjaksono kanggo 32 deg C.

    Lan meksa welingan banyu: 0.3 ~ 0.4MPa, 0.3 ~ 0.4MPa banyu meksa welingan:

    Meksa mundhut: kurang saka utawa witjaksono kanggo 0.02MPa, mundhut meksa: kurang saka 0.02MPa

    - cooling: banyu - cooling: banyu, online cooling

    diagram aliran proses:

    024008_245


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!