ZDG digabungake karo dryer online titik ebun kurang - Separation Pad China Hangzhou Akeh Air

ZDG digabungake karo ebun kurang dryer titik air

Short Description:

Apa asas. jinis kombinasi dryer titik ebun kurang kurang titik ebun peralatan pangatusan ing kulkasan drier lan drier kanggo adsorption. Panggunaan aliran cukup proses, konsumsi energi kurang, energi-daya, operasi pinter, bisa gawe marem userdemand teken online kualitas dhuwur. ciri Technical: - regenerasi konsumsi kurang gas, efficiency dhuwur lan daya energi; gas L produk karo titik ebun kurang, dew meksa titik nganti -70 deg c; L desain humanization, maneh ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Apa asas.

    jinis kombinasi dryer titik ebun kurang kurang titik ebun peralatan pangatusan ing kulkasan drier lan drier kanggo adsorption. Panggunaan aliran cukup proses, konsumsi energi kurang, energi-daya, operasi pinter, bisa gawe marem userdemand teken online kualitas dhuwur.

    ciri Technical:

    - konsumsi regenerasi kurang gas, efficiency dhuwur lan daya energi;

    gas L produk karo titik ebun kurang, dew meksa titik nganti -70 deg c;

    L desain humanization, struktur cukup, operasi lan pangopènan trep;

    L nggunakake program proses operasi majeng lan kontrol cukup, stabil lan dipercaya;

    Warning - macem-macem fungsi fault lan Processing;

    L antarmuka pilihan RS485 / RS232 Komunikasi, ngawasi titik ebun online andlinked fungsi kontrol.

    pratondho Technical:

    kapasitas perawatan dirating: 1 ~ 300Nm3 / min

    Lan meksa apa: 0.6 ~ 1.0MPa (G) (kanggo 1 ~ 3.0MPa (G))

    Lan rampung titik produk dew gas: -60 kanggo -75 deg C

    Lan intake suhu udhara: <45 C

    Lan konsumsi gas regenerasi: 3% ~ 6%

    Meksa mundhut: kurang saka utawa witjaksono kanggo 0.02MPa (G)

    diagram aliran proses:

    024103_749


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!