ZBO ngasilaken PSA oksigen peralatan - China Hangzhou Akeh Air Separation Pad

ZBO PSA peralatan ngasilaken oksigen

Short Description:

Meksa karya: Apa meksa nresep oksigen peralatan generasi global sing sinau nggunakake sieve molekul zeolite minangka adsorbent, nggunakake prinsip meksa swing adsorption (PSA) peralatan oksigen. Ing meksa tartamtu, nggunakake nitrogen ing udhara ing pilihan saka ciri adsorption lumahing sieve molekul zeolite, yaiku molekul sieve adsorption zeolite saka nitrogen akeh luwih saka jumlah oksigen, proses kanggo kontrol dening PLC tutup pneumatic. ..


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Meksa karya:

    Apa meksa nresep peralatan generasi oksigen global sing sinau nggunakake sieve molekul zeolite minangka adsorbent, nggunakake prinsip meksa swing adsorption (PSA) peralatan oksigen.

    Ing meksa tartamtu, nggunakake nitrogen ing udhara ing pilihan saka ciri adsorption lumahing sieve molekul zeolite, yaiku molekul sieve adsorption zeolite saka nitrogen akeh luwih saka jumlah oksigen, proses kanggo kontrol dening PLC opening tutup pneumatic lan nutup, A, B loro utawa luwih siklus sulih tata, A menara pressurized adsorption oksigen, A proses regenerasi vacuum tower stripping, misahake lengkap oksigen lan nitrogen, sing dibutuhaké kanggo qualified kemurnian oksigen.

    fitur Technical:

    , Konsumsi energi kurang, stabil kinerja, adaptasi kuwat, cepet, ngasilaken gas lan kemurnian saka luwes;

    Pry desain struktur pemblokiran, integrasi, instalasi, operasi trep, papan cilik;

    , Operasi gampang, kontrol cerdas, lan bisa éling operasi unmanned;

    , Akeh unik alumunium komposit tipe amben technique difusi saiki pancet, saiki online sing pancet, kanggo mesthekake yen efficiency adsorption sieve molekul;

    Khusus piranti Proteksi meksa, ndawakake umur layanan sieves molekul zeolite;

    Nganggo account misuwur katup pneumatic, operasi peralatan kanggo nyedhiyani njamin;

    Unqualified oksigen desain ulang otomatis, èfèktif ngurangi konsumsi energi saka peralatan;

    A macem-macem diagnosis fault lan weker lan Processing fungsi;

    Layar tutul antarmuka wong-mesin pilihan, adaptif kontrol lan deteksi titik ebun, Komunikasi DCS, nyimpen energi-etc.

    pratondho Technical:

    produksi oksigen: 1 ~ 600 nm3 / h

    Ing oksigen kemurnian: 25% ~ 95%

    meksa oksigen: 0.1 ~ 0,55 MPa (luwes)

    titik Dew, oksigen: - 40 ℃ ~ 60 ℃


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!