ZBN PSA nitrogen nggawe piranti - China Hangzhou Akeh Air Separation Pad

ZBN PSA nitrogen nggawe piranti

Short Description:

Apa asas: PSA nitrogen nggawe piranti kanggo nggunakake karbon sieve molekul minangka adsorbent, nggunakake prinsip meksa swing adsorption (PSA) kanggo peralatan nitrogen. Ing meksa tartamtu, nggunakake nitrogen lan oksigen ing online saka tingkat difusi beda ing sieve molekul karbon luwih gedhe, karbon molekul kacepetan sieve adsorption luwih gedhe tinimbang nitrogen oksigen, oksigen punika karbon sieve molekul adsorption ing jumlah gedhe, pengayaan molekul nitrogen ing t ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Apa asas:

    PSA nggawe nitrogen piranti kanggo nggunakake karbon sieve molekul minangka adsorbent, nggunakake prinsip meksa swing adsorption (PSA) kanggo peralatan nitrogen.

    Ing meksa tartamtu, nggunakake nitrogen lan oksigen ing online saka tingkat difusi beda ing sieve molekul karbon luwih gedhe, karbon molekul kacepetan sieve adsorption luwih gedhe tinimbang nitrogen oksigen, oksigen punika karbon sieve molekul adsorption ing jumlah gedhe, pengayaan molekul nitrogen ing phase gas, misahake oksigen lan nitrogen; Sanalika minangka karbon molekul sieve oksigen kapasitas adsorption beda-beda gumantung karo beda meksa duwe beda wujud, ngurangi stress, bisa desorption karbon molekul sieve adsorption oksigen, karbon molekul sieve regenerasi, kanggo mbaleni kanggo ulang.

    Nggunakake loro utawa luwih menara proses menara adsorption, kanthi nggunakake teknologi saka PLC menara kontrol program kanggo gawé adsorption nitrogen, regenerasi menara desorption, siklus, produksi dadi saka nitrogen kualitas dhuwur.

    fitur Technical:

    , Konsumsi energi kurang, stabil kinerja, adaptasi kuwat, cepet, ngasilaken gas lan kemurnian saka luwes;

    Pry desain struktur pemblokiran, integrasi, instalasi, operasi trep, papan cilik;

    , Operasi gampang, kontrol cerdas, lan bisa éling operasi unmanned;

    , Akeh unik alumunium komposit tipe amben technique difusi saiki pancet, saiki online sing pancet, kanggo mesthekake yen efficiency adsorption sieve molekul;

    Khusus piranti Proteksi meksa, ndawakake umur layanan saka sieve molekul karbon;

    Nganggo account misuwur katup pneumatic, operasi peralatan kanggo nyedhiyani njamin;

    nitrogen unqualified piranti emptying otomatis, kanggo njamin kualitas nitrogen produk rampung;

    A macem-macem diagnosis fault lan weker lan Processing fungsi;

    Layar tutul antarmuka wong-mesin pilihan, adaptif kontrol lan deteksi titik ebun, Komunikasi DCS, nyimpen energi-etc.

    pratondho Technical:

    produksi Nitrogen: 1 ~ 3000 nm3 / h

    kemurnian gas Nitrogen: 95% ~ 99,999%

    Meksa nitrogen: 0.1 ~ 0.8 MPa (luwes)

    titik Nitrogen gas dew: 40 ℃ ~ 70 ℃


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!