ZBN Nitrogen generator - China Hangzhou Akeh Air Separation Pad

generator ZBN Nitrogen

Short Description:

Prinsip meksa PSA swing adsorption nggawe nitrogen mesin Hangzhou Akeh peralatan misahake online Manufaktur Co., Ltd. adhedhasar prinsip meksa swing adsorption, nggunakake karbon kualitas dhuwur sieve molekul minangka adsorbent, ing meksa tartamtu, produksi nitrogen saka online. Sawisé dimurnèkaké saka udhara teken garing, meksa saka adsorption lan desorption ing adsorber vakum. Amarga efek aerodinamis, tingkat difusi oksigen ing sie molekul karbon ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Prinsip meksa PSA swing adsorption nitrogen nggawe mesin

    Hangzhou Akeh peralatan misahake online Manufaktur Co., Ltd. adhedhasar prinsip meksa swing adsorption, nggunakake karbon kualitas dhuwur sieve molekul minangka adsorbent, ing meksa tartamtu, produksi nitrogen saka udhara. Sawisé dimurnèkaké saka udhara teken garing, meksa saka adsorption lan desorption ing adsorber vakum. Amarga efek aerodinamis, tingkat difusi oksigen ing sieve molekul karbon luwih gedhe tinimbang sing saka nitrogen, lan oksigen wis preferentially adsorbed dening sieve molekul karbon, lan nitrogen kandungan ing phase gas. Lan banjur meksa iki suda kanggo meksa normal, lan adsorbent iki ditempelake ing oksigen lan impurities liyane. setelan umum ing sistem loro menara adsorption, siji menara kapasitas nitrogen adsorption, regenerasi menara desorption liyane, liwat controller program PLC kanggo ngontrol opening tutup gas lan nutup, supaya siklus loro menara, supaya entuk asil anggota saka tujuan nitrogen kualitas. Kabèh sistem kasusun saka komponen ing ngisor iki: modul teken dimurnèkaké online, tank panyimpenan online, piranti misahake nitrogen oksigen, nitrogen buffer tank.

    1, teken online komponen dimurnèkaké

    The kompresor udara kanggo nyedhiyani tekanan hawa pisanan pass menyang komponen dimurnèkaké udhara teken, teken online saka Filter pipa kanggo mbusak paling saka lenga, banyu, lebu, pengering beku Saliyane luwih saka banyu, lenga Filter nggoleki, bledug, lan ngiring dening ing Filter tliti Ultra kanggo sesuci jero. Miturut kawontenan sistem, sistem misahake online saka udhara wis dirancang kanggo pesawat saka teken njabut piranti lenga online, kang digunakake kanggo nyegah kamungkinan saka seng nembus lenga mikro lan nyedhiyani pangayoman cekap kanggo sieve molekul karbon. desain ketat komponen dimurnèkaké online kanggo mesthekake layanan gesang sieve molekul karbon. Sawise kang dianggep dening komponèn, ing resik online bisa digunakake kanggo piranti online.

    22, panyimpenan online tank

    Tank air iku kanggo nyuda pulsation aliran, Penyang; mangkono ngurangi fluktuasi meksa ing sistem, supaya teken online lancar liwat komponen dimurnèkaké udhara teken, supaya kanthi mbusak impurities banyu, nyuda PSA oksigen mbukak unit misahake nitrogen sakteruse. Ing wektu sing padha, ing menara panyerepan kanggo ngalih, iku uga menehi wektu cendhak cepet ngedongkrak kanggo nomer akeh teken online kanggo PSA oksigen piranti misahake nitrogen, ing adsorption meksa menara cepet munggah kanggo meksa saka karya, mesthekake peralatan dipercaya lan operasi stabil.

    3, oksigen lan nitrogen piranti misahake

    The adsorption menara karo sieve molekul karbon khusus A lan B. Nalika compressed air resik lumebu ing welingan A menara lan mili liwat karbon sieve molekul kanggo mburi outlet, O2, CO2 lan H2O sing adsorbed, lan gas nitrogen mili metu saka mburi stopkontak menara adsorption. Sawise periode wektu, karbon molekul sieve adsorption menara A. Ing wektu iki, A menara otomatis mandeg adsorption, aliran udara teken menyang menara B kanggo produksi oksigen saka nitrogen, lan A menara molekul sieve regenerasi. Regenerasi saka sieve molekul wis nganggo keturunan kanthi cepet saka menara adsorption menyang atmosfer meksa kanggo mbusak adsorbed O2, CO2 lan H2O. Two kolom padha gantian adsorbed lan kaenggalaken kanggo ngrampungake misahake oksigen lan nitrogen, lan output dadi nitrogen. Proses ndhuwur dikendhalèkaké déning logika controller programmable (PLC). Nalika pungkasan stopkontak kemurnian ukuran nitrogen Nilai pesawat, program PLC, tutup ngeculake otomatis wis dibukak, ing unqualified emptying nitrogen otomatis, mesthekake yen gas nitrogen unqualified ora mili. Ngeculake gas nalika nggunakake engine saringan gangguan kurang saka 75dBA.

    4, nitrogen buffer tank

    Nitrogen buffer tank digunakake kanggo wawas meksa lan kemurnian saka nitrogen kapisah saka nitrogen sistem misahake oksigen kanggo njamin sumber dadi stabil nitrogen. Ing wektu sing padha, ing menara panyerepan kanggo ngalih, iku bakal dhewe bagéan saka gas kanggo ngisi menara adsorption, panyerepan menara tangan bantuan ngedongkrak, nanging ugi gadhah peran ing nglindhungi amben, muter peran penting banget ing proses peralatan tambahan ing proses karya.

    indeks Technical gawé nitrogen mesin:

    Flow: 3-1000Nm / h Purity: 95% -99,9995%

    Ebun titik: kurang saka -40 deg C: meksa luwes kurang saka 0.6Mpa

    ciri Technical gawé nitrogen mesin

    1 komponen internal cukup, uniformity distribusi online, kanggo ngurangi impact saka kacepetan dhuwur saka udhara.

    2 nambah desain proses, nggunakake asil paling apik.

    3 ngukur pangayoman sieve molekul unik kanggo ngluwihi gesang sieve molekul karbon.

    4 cerdas Interlocking peralatan gas nitrogen unqualified kanggo mesthekake kualitas produk.

    5 pilihan nitrogen tingkat aliran, sistem kontrol otomatis, sistem remot kontrol.

    6 gampang operate, operasi stabil, jurusan dhuwure automation, bisa entuk operasi unmanned.

    Lingkup aplikasi kanggo gawé nitrogen mesin:

    Metal proses panas perawatan saka gas protèktif, gas nitrogen lan macem-macem jinis nawakke, industri kimia dimurnèkaké gas pipo, karet, Manufaktur produk plastik, pangan industri exhaust oksigen seger-tetep packaging, industri wedang lan nutupi dimurnèkaké gas, nitrogen industri pharmaceutical packaging nitrogen daya lan exhaust wadhah oksigen, komponen elektronik lan produksi elektronik proses industri semikonduktor lan gas protèktif. Kemurnian, aliran lan meksa bisa diatur kanggo ketemu karo kabutuhan saka pelanggan beda.

    ZBO


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      Tampilan Online Chat!