ZAS pamisah efficiency dhuwur lenga-banyu - China Hangzhou Akeh Air Separation Pad

ZAS efficiency dhuwur pamisah lenga-banyu

Short Description:

Apa asas. Ing pamisah lenga-banyu pesawat misahake spiral lan Filter kondensasi loro dimurnèkaké lan Filter terpadu, deteksi langsung saka banyu lenga ing tekanan hawa, liwat pamisahan siklon, impaction inersia, penyelesaian gravitasi, compressed air kanggo mbusak banyu, lebu> 98%. pratondho Technical: Rated kapasitas perawatan: 1 ~ 500Nm3 / min Lan meksa apa: 0.6 ~ 1.0MPa (G) (kanggo 1 ~ 6.0MPa (G)) Lan intake suhu udhara: <50 C lan gas-Cairan s ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Apa asas.

    Ing pamisah lenga-banyu pesawat misahake spiral lan Filter kondensasi loro dimurnèkaké lan Filter terpadu, deteksi langsung saka banyu lenga ing tekanan hawa, liwat pamisahan siklon, impaction inersia, penyelesaian gravitasi, compressed air kanggo mbusak banyu, lebu> 98%.

    pratondho Technical:

    kapasitas perawatan dirating: 1 ~ 500Nm3 / min

    Lan meksa apa: 0.6 ~ 1.0MPa (G) (kanggo 1 ~ 6.0MPa (G))

    Lan intake suhu udhara: <50 C

    Lan efficiency pamisahan gas cair:> 98%

    Meksa mundhut: kurang saka utawa witjaksono kanggo 0.02MPa (G)

    Lan apa medium: air, nitrogen, oksigen, gas alam lan sapiturute


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!