ZAQ Jenis uap Filter - China Hangzhou Akeh Air Separation Pad

ZAQ Jenis Filter uap

Short Description:

Apa asas. Ing pipe uap sadurunge Filter sterilization, kanggo mbusak rereget, uap ing kotor, supaya ngetik Filter sterilizing lan nimbulaké loro polusi. Uap filtrasi tliti bisa tekan 1 m, kanggo njamin bactericidal sterilizing saringan efektif. pratondho Technical: suhu Makarya: kurang saka utawa witjaksono kanggo 170 deg C - Material: stainless kawat baja bolong, Filter Lan materi awak silinder: stainless steel Lan tliti filtrasi: 1 m


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Apa asas.

    Ing pipe uap sadurunge Filter sterilization, kanggo mbusak rereget, uap ing kotor, supaya ngetik Filter sterilizing lan nimbulaké loro polusi. Uap filtrasi tliti bisa tekan 1 m, kanggo njamin bactericidal sterilizing saringan efektif.

    pratondho Technical:

    Apa suhu: kurang saka utawa witjaksono kanggo 170 deg C -

    Material: stainless kawat baja bolong, Filter

    Lan materi awak silinder: stainless steel

    Lan filtrasi tliti: 1 m


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!