ZAJ Filter sterilization - China Hangzhou Akeh Air Separation Pad

ZAJ Filter sterilization

Short Description:

Apa asas. Nggunakake materi Filter PTFE majeng, déning kondensasi lan misahake kanggo njaluk online sterilecompressed. Apa jenis becik hidrofobik sterilization gas solvent Organic filter.Mainly digunakake ing pharmaceutical, pangan lan wedang, fermentasi, Bir, industri bioproducts. pratondho Technical: Rated kapasitas perawatan: 1 ~ 500Nm3 / min Lan meksa apa: 0.6 ~ 0.8MPa (0.8 ~ 3.0MPa cumawis marang panyuwunan) Lan suhu air intake: 0 80 deg C; 0 ~ 150 C (uap) Lan f ing ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Apa asas.

    Nggunakake materi Filter PTFE majeng, déning kondensasi lan misahake kanggo njaluk online sterilecompressed. Apa jenis becik hidrofobik sterilization gas solvent Organic filter.Mainly digunakake ing pharmaceutical, pangan lan wedang, fermentasi, Bir, industri bioproducts.

    pratondho Technical:

    kapasitas perawatan dirating: 1 ~ 500Nm3 / min

    Lan meksa apa: 0.6 ~ 0.8MPa (0.8 ~ 3.0MPa cumawis marang panyuwunan)

    Lan suhu udhara intake: 0 80 deg C; 0 ~ 150 C (uap)

    Lan filtrasi tliti: 0.1 M

    Meksa mundhut: kurang saka 0.02MPa

    Lan medium cocok: air, nitrogen, oksigen


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!