YBT dimurnèkaké gas garing khusus piranti - China Hangzhou Akeh Air Separation Pad

YBT khusus piranti sesuci gas garing

Short Description:

Apa asas. gas iki Dehydrated dening asas adsorption meksa swing. Digunakake digunakake inoxygen, hidrogen, gas alam lan gas khusus kanggo pangatusan dehidrasi jero. Dryer kanggo struktur Twin Towers kapenuhan adsorbent, menara adsorption kanggo pangatusan, nalika liyane iki kaenggalaken menara adsorption. ciri Technical: - ing hidrogen, oksigen, gas alam, pangatusan gas khusus; konsumsi air peralatan regenerasi kurang, konsumsi energi kurang -; - rampung dew gas titik stabilit ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Apa asas.

    gas iki Dehydrated dening asas adsorption meksa swing. Digunakake digunakake inoxygen, hidrogen, gas alam lan gas khusus kanggo pangatusan dehidrasi jero.

    Dryer kanggo struktur Twin Towers kapenuhan adsorbent, menara adsorption kanggo pangatusan, nalika liyane iki kaenggalaken menara adsorption.

    ciri Technical:

    - ing hidrogen, oksigen, gas alam, pangatusan gas khusus;

    konsumsi air peralatan regenerasi kurang, konsumsi energi kurang -;

    - stabilitas titik rampung dew gas;

    - kontrol microcomputer, LCD, LED tampilan nyata-wektu mlaku status saka peralatan;

    fungsi weker lan Processing - macem-macem fault;

    - kontrol panas adopts contactless ngalangi-negara ngalih, kontrol suhu OVERSHOOT cilik, urip dawa;

    Nganggo desain bledosan-bukti electrical;

    * RS485 pilihan / RS232, ubungan antarmuka lan deteksi titik ebun fungsi;

    - desain struktur cukup, operasi trep lan pangopènan.

    pratondho Technical:

    - dirating Processing volume: 1 ~ 100Nm3 / min

    - meksa apa: 0.6 ~ 1.0MPa (G) (kanggo 1 ~ 3.0MPa (G))

    - dew titik gas rampung: kurang saka -40 deg C

    suhu udhara Intake kurang saka utawa witjaksono kanggo 38 deg C: -

    - konsumsi gas regenerasi: kurang saka utawa witjaksono kanggo 8%

    - mundhut meksa kurang saka utawa witjaksono kanggo 0.02MPa (G):


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!