banyu digawe adhem efficiency adhem dhuwur - Separation Pad China Hangzhou Akeh Air

banyu digawe adhem efficiency adhem dhuwur

Short Description:

Pambuka banyu digawe adhem efficiency dhuwur adhem Hangzhou akeh peralatan misahake online Co. Ltd produksi jinis banyu-digawe adhem efficiency dhuwur adhem iku industri penerbangan nasional majeng pindho tabung pipe condenser kanggo peralatan, ing volume padha nemen mundhak wilayah cooling, efficiency cooling dhuwur, ngganti menyang sawetara saka sudhut kondisi operasi, iku alat becik kanggo online cooling teken. indeks Technical meksa Pakaryan: 0.6-1.0Mpa (miturut syarat ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Pambuka banyu digawe adhem efficiency adhem dhuwur

    Hangzhou akeh peralatan misahake online Co. Ltd produksi jinis banyu-digawe adhem efficiency dhuwur adhem iku industri penerbangan nasional majeng pindho tabung pipe condenser kanggo peralatan, ing volume padha nemen mundhak wilayah cooling, efficiency cooling dhuwur, ngganti menyang sudhut sawetara kahanan operasi, iku alat becik kanggo online cooling teken.

    Indeks Technical

    meksa Makarya: 0.6-1.0Mpa (miturut syarat 1.0-3.0Mpa)

    Cooling suhu banyu kurang saka utawa witjaksono kanggo 32 deg C

    Cooling meksa banyu: 0.2-0.4

    suhu udhara Intake: kurang saka utawa witjaksono kanggo 180 deg C

    Ing suhu stopkontak kurang saka utawa witjaksono kanggo 42 deg C:

    Pressure mundhut: kurang saka 0.02Mpa


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!