VPSA Vacuum oksigen generator - China Hangzhou Akeh Air Separation Pad

VPSA Vacuum oksigen generator

Short Description:

asas apa VPSA meksa swing adsorption oksigen generator 1. komponen utama ing udhara sing nitrogen lan oksigen. Nitrogen lan oksigen ing udhara performa adsorption beda ing zeolite (ZMS) ing suhu sekitar (oksigen bisa digunakke liwat nitrogen). Nitrogen ing kemampuan sieve adsorption molekul zeolite luwih saka oksigen (ion nitrogen lan sieve molekul pasukan lumahing kuwat), nalika online meksa ing negara karo molekul sieve adsorbent adsorptio zeolite ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    asas apa VPSA meksa swing generator adsorption oksigen

    1. Komponen utama ing udhara sing nitrogen lan oksigen. Nitrogen lan oksigen ing udhara performa adsorption beda ing zeolite (ZMS) ing suhu sekitar (oksigen bisa digunakke liwat nitrogen). Nitrogen ing kemampuan sieve adsorption molekul zeolite luwih saka oksigen (ion nitrogen lan sieve molekul pasukan lumahing kuwat), nalika online meksa ing negara karo amben adsorption sieve adsorbent molekul zeolite, nitrogen dening molekul sieve adsorption, kurang oksigen dening adsorption, konsentrasi lan mili ing amben adsorption phase gas, oksigen lan nitrogen misahake oksigen. Nalika sieve molekul adsorbs nitrogen kanggo kahanan kang gawe jenuh, udhara wis mandegake lan meksa saka amben adsorption wis suda. Nitrogen digunakke dening sieve molekul analisa lan sieve molekul wis lair malih lan bisa dienggo maneh. oksigen bisa diprodhuksi terus-terusan dening ngoper antarane loro utawa luwih kasur adsorption.

    Titik nggodhok saka oksigen lan nitrogen cedhak, lan loro sing angel kanggo misahake. Mulane, meksa swing adsorption oksigen-making piranti mung bisa diwenehi 90-95% oksigen (konsentrasi negatif polar oksigen punika 95,6%, lan liyane iku argon). Dibandhingake karo unit misahake online cryogenic, terakhir bisa gawé oksigen konsentrasi luwih saka 99.5%.

    teknologi piranti

    1. amben adsorption saka meksa swing adsorption tanduran oksigen misahake online kudu ngemot rong langkah operasi; Adsorption lan résolusi. Supaya diwenehi gas produk terus-terusan, luwih saka rong kasur adsorption biasane diinstal ing peralatan oksigen-nggawe, lan sawetara langkah tambahan perlu uga budhal saka perspektif konsumsi energi lan stabilitas. Saben amben adsorption umume wis pindhah liwat langkah kayata adsorption, decompression, vacuuming utawa regenerasi decompression, flushing panggantos malah ngedongkrak meksa, lan operasi bola periodik. Ing wektu sing padha, saben amben adsorption ing langkah operasi beda. Ing kontrol PLC, operasi sawetara kasur adsorption bisa tumata lan staggered ing praktis langkah, supaya piranti meksa swing adsorption bisa mbukak lancar lan diwenehi gas produk terus-terusan. Kanggo proses misahake nyata, komponen tilak ing udhara kudu uga dianggep. Kapasitas adsorption saka karbon dioksida lan banyu ing adsorbent biasanipun iku umume luwih akeh tinimbang sing saka nitrogen lan oksigen, kang bisa dibusak dening Isi amben adsorption karo adsorbent cocok (utawa dening adsorbent oksigen-nggawe dhewe).

    Jumlah menara adsorption dibutuhake kanggo piranti produksi oksigen gumantung ing ukuran produksi oksigen, kinerja adsorbent lan desain proses. Stabilitas operasi operasi multi-menara punika relatif luwih, nanging investasi peralatan punika relatif dhuwur. Ing gaya saiki nggunakake oksigen sorbent Highly efisiensin kanggo nyilikake nomer menara adsorption lan nggunakake suwé operasi cendhak kanggo nambah efficiency saka unit lan kanggo nyimpen minangka akeh investasi minangka bisa.

    ciri Technical

    1. proses peralatan Japanese

    2. Ukuran produksi oksigen ngisor 10000m3 / h, lan konsumsi daya luwih murah lan investasi cilik;

    3. Jumlah sipil iku cilik, lan periode instalasi saka piranti luwih cendhek saka sing saka piranti cryogenic;

    4. Low operasi peralatan lan pangopènan biaya;

    5. Piranti wis jurusan dhuwure automation in operasi, trep lan cepet kanggo mbukak lan mungkasi, lan nomer cilik operator;

    6. Piranti wis stabilitas operasi kuwat lan safety dhuwur;

    7. operasi Japanese, lan bagéan utama sing kabeh saka manufaktur internasional kesuwur;

    8. Diimpor oksigen sieves molekul karo kinerja unggul lan urip dawa layanan;

    9. keluwesan operasional Kuwat (baris mbukak unggul lan kacepetan konversi cepet).

    pratondho Technical

    ukuran 1. Product: 100-10000nm3 / h

    2. Oxygen kemurnian: 90-94% utawa luwih, kang bisa diatur ing sawetara 30-95% miturut syarat user.

    3. konsumsi daya saka produksi oksigen: nalika kemurnian oksigen 90%, konsumsi daya diowahi menyang oksigen murni iku 0.32-0.37kwh / Nm3

    meksa 4. Oksigen: ora luwih saka 20kpa (bisa pressurized)

    5. Power: luwih dhuwur utawa padha kanggo 95%


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!