Service

Punika Service

dodolan layanan Pre

Panganggo utawa departemen kanggo temen-temen, sing wiwitan rinci produk perusahaan, lan nyedhiyani data technical related paling sampurna, ngewangi unit desain kanggo nindakake ijol-ijolan technical, kanggo ngrungokake pangguna lan Rekomendasi saka departemen cocog, ing desain lan Pabrik produk miturut kahanan nyata, nambah produk, kanggo syarat cukup saka proses users.Provide persediaan cukup kanggo kedhaftar miturut kondisi gas.

Ing Advertisement saka layanan

Iku miturut hukum cocog, aturan lan peraturan negara lan hak-hak lan kewajiban penandatanganan kontrak ing strictly tundhuk karo istilah saka contractperformance.- sawise tanggal efektif saka kontrak kanggo kedhaftar lan Design Institute kanggo provideequipment gambar lan informasi rinci.
Peralatan pabrik acak karo certificate produk, packing dhaftar, certificate saka pengawasan, certificate saka meksa prau lan pandhuan kanggo nggunakake.

Sawise-sale layanan

Kantor pusat perusahaan sawise layanan departemen sale, lan panyiapan ofresident kantor ing wilayah multi nasional, saben kantor kanthi dipunjangkepi tenaga technical profesional kanggo nyedhiyani teknologi PSA lan paling majeng technical planfor pangguna, luwih pas wektune kanggo nyedhiyani kedhaftar karo kualitas sawise layanan sale. Sawise telpon saleservice markas perusahaan: 13868185226/13588050818

Instalasi lan peralatan wektu commissioning, perusahaan miturut kontrak lan sarujuk kanggo nyedhiyani layanan related.
Piyambakipun pikantuk telex utawa telephone pangguna, perusahaan layanan customer servicedepartment bakal sakcepete reply, yen perlu personel layanan sale bisa tekan pangguna ing situs repair peralatan.
We netepake rekaman panganggo, bantuan Manajemen peralatan pengguna; ajeg ngelingake kedhaftar kanggo ngganti nganggo bagean, lan mriksa peralatan lan prakara perlu manungsa waé; Nggawe rekaman file layanan customer service, kanggo pangopènan lan upkeep saka peralatan panuntun dhumateng free user.
Telpon complaint: yen sampeyan ana ing proses interaksi karo perusahaan officeshave ora wareg, sampeyan bisa dipérang dadi pusat Manajemen marketing polyempty ing jam kukumipun cepet ing keluhan Tel: 13868185226/13588050818


Tampilan Online Chat!