VPSA meksa vakum teknologi swing adsorption

Vacuum meksa teknologi swing adsorption

meksa Vacuum teknologi swing adsorption iku nggunakake meksa swing asas adsorption, online liwat meksa niup, molekul gas liwat amben saka sieve adsorption molekul lithium, lithium nitrogen dening molekul sieve adsorption, oksigen amarga adsorption saka kurang, ing gas phase kandungan inand metu saka amben adsorption, supaya minangka kanggo oleh produk saka oksigen, nitrogen lan misahake oksigen, nalika molekul sieve adsorption saka nitrogen cedhak intensitas, mungkasi pump online lan vakum kanggo mompa adsorptionbed meksa negatif, nitrogen adsorption desorption lithium ing sieve molekul, sieve regenerasi molekul lan nganggo maneh, amben adsorption kanggo luwih saka loro ngalih karya, bisa terus-terusan gawé kualitas dhuwur oksigen.

Product fitur:

Diimpor lithium sieve molekul adsorbent, kinerja majeng, kurang konsumsi, urip dawa layanan

Nggunakake oksigen teknologi menara adsorption milih ing dipercaya, oksigen, dhuwur ngasilaken, konsumsi energi kurang.

Dhuwur kemurnian, bisa tekan 90 ~ 95%, biaya produksi kurang.

Piranti wis operasi stabil, dhuwur linuwih

inggil automation, kinerja safety apik.

Digunakake digunakake: teknologi PCI, paleburan timbal, paleburan tembaga, paleburan tembaga, bêsik aneka saka leleh kaca, Papermaking, industri kimia etc ..

051449_699


Post wektu: Sep-05-2018
Tampilan Online Chat!