Teknologi produksi hidrogen saka metanol gawe

teknologi produksi metanol bosok hidrogen

Metanol gawe - teknologi produksi hidrogen jenis meksa swing adsorption (PSA) karo metanol lan banyu minangka bahan, kanggo suhu tartamtu lan meksa liwat katalis menyang kanggo nyampur ing suhu tartamtu lan meksa liwat katalis gawe menyang dicampur gas hidrogen .

fitur Technical:

Produksi teknologi diwasa, aman lan operasi dipercaya.

sumber gampang saka bahan mentahan, penak panyimpenan transportasi, stabilitas rega.

Proses ringkes.

A jurusan dhuwure automation, prasaja operasi, gampang.

Jembaré saka cilik, nyimpen investasi, periode payback singkat.

konsumsi energi kurang, biaya produk kurang.

Ora polusi.

asas reaksi:

CH3OH lan CO + h2-2 Q

CO + H2O lan CO2 + H2 + Q

051541_309 (1)


Post wektu: Sep-05-2018
Tampilan Online Chat!