teknologi decarbonization PSA

060232_166

PSA Teknologi

Panggunaan meksa teknologi swing adsorption saka ventilasi global, gas, konversi gas banyu saka H2 lan sumber CO2 ing aman saka CO2, H2 purificationtechnology.

Ciri piranti:

Cocog kanggo njabut karbon dioksida saka sumber gas kurang meksa, konsumsi energi kurang.

teknologi diwasa, aman lan operasi dipercaya

Jembaré saka, daya investasi cilik, ora polusi

pratondho kinerja utama

Piranti size100 ~ 100000Nm3 / hPurity99.9 ~ 99,999% H2Yield≥99.9% CO2Yield≥99.3% Pressure ~ 0.5MPaTemperatureAlways anget


Post wektu: Sep-05-2018
Tampilan Online Chat!