Babagan awake dhewe

sy_aboutHangzhou Akeh Air Separation Pad ManufacturingCo., Ltd punika Produsèn profesional kang mrodhuksi PSA nitrogen nggawe peralatan, PSA oksigen peralatan nggawe, VPSA oksigen peralatan nggawe, teken peralatan dimurnèkaké online etc.

Perusahaan digabungake karo R & D, desain Manufaktur lan marketing. nduweni karo kahanan produksi sampurna, instalasi peralatan, konfigurasi, lan pangopènan layanan. Uga ngrekrut pakar ing lapangan materi lan engineering anyar termodinamika minangka konsultan technical kanggo mesthekake yen kita produk lan technical tansah ing baris saka teknologi lan nyedhiyani njamin dipercaya lan ngelmu desain produk lan Manufaktur. misahake online Sinopoly dadi pimpinan technical ing baris saka dimurnèkaké teken online lan meksa swing adsorption.

perusahaan sing utamané dipérang dadi: nitrogen PSA (oksigen) peralatan, peralatan oksigen analitis VPSA, vakum peralatan dimurnèkaké gas, nitrogen misahake membran (oksigen) piranti, beku dryer, dryer regenerative panas mikro, dryer regenerative heatless, panas regenerative dryer, Filter lan sepuluh seri liyane specifications. Produk sing digunakake digunakake ing Petroleum, Petrochemical, daya listrik, industri kimia, industri Metallurgy, industri batu bara, industri pharmaceutical, aerospace, industri otomotif, industri plastik, serat kimia, karet, industri kaca, industri pangan, industri elektronik lan tlatah banyu liyané lan kothak .

Company dumunung ing Fuyang Gaoqiao Industrial Park, jejer kanggo lake Hangzhou West, kali Fuchun, lake Qiandao lan panggonan nasional liyane saka kapentingan.

Company tenet: apik iman nggoleki kanggo pangembangan kualitas apik nggoleki kanggo merek, yakin apik nggoleki layanan.

layanan kita tenet: kepuasan pelanggan nguber langgeng ing perusahaan kang!


Tampilan Online Chat!