• 11
  • 22
  • Air-compressed-dryer1
  • Quality High

    Quality High

    Banget technique pengecoran, kinerja produk kualitas dhuwur, sistem kontrol cerdas, inovasi dadi, energi-daya ......
  • Service Perfect

    Service Perfect

    tim layanan sawise-sales qualified lan ngalami kita wis ngadeg dening, siap kanggo ngawula ing 24 jam nalika Tembang ......
  • Infrastructure lengkap

    Infrastructure lengkap

    Kita wis diadegaké basa infrastruktur uga dibangun sing wis pepak karo pribadi ultramodern dhuwur lan mesin ......
  • sy_about

About Dolphin

The Flagship saka Dolphin Pool Cleaners

Hangzhou Akeh Air Separation Pad ManufacturingCo., Ltd punika Produsèn profesional kang mrodhuksi PSA nitrogen nggawe peralatan, PSA oksigen peralatan nggawe, VPSA oksigen peralatan nggawe, teken peralatan dimurnèkaké online etc.

Perusahaan digabungake karo R & D, desain Manufaktur lan marketing. nduweni karo kahanan produksi sampurna, instalasi peralatan, konfigurasi, lan pangopènan layanan. Uga ngrekrut pakar ing lapangan materi lan engineering anyar termodinamika minangka konsultan technical kanggo mesthekake yen kita produk lan technical tansah ing baris saka teknologi lan nyedhiyani njamin dipercaya lan ngelmu desain produk lan Manufaktur ...

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tampilan Online Chat!